Şimdi Ara

Masaüstü ses kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstümde creative 5.1 30 liralık pci ses kartı var. CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 usb alsam fark hissedermiyim?Veya önerebileceğiniz ses kartı varmıdır ama 300 lira değerinde ortalama.
    Edit:Fiyat aralığını biraz arttırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 5 Kasım 2012; 21:48:46 >

• öncelikle önemli olan burda senin alacağın kartı hangi ses sistemiyle kullanıcağın onu belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz
  • Hocam bose acoustimass var bu sistemle kullanıcam.
  • creative x-fi titanium işini fazlasıyla görür , 190 TL filan fiyatı
    1 yıldır kullanıyorum ses kalitesi muhteşem ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

creative x-fi titanium işini fazlasıyla görür , 190 TL filan fiyatı

peki mevcut kartımdan ne kadar fazla boyutta ses kalitesi alabilirim bu kart ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

peki mevcut kartımdan ne kadar fazla boyutta ses kalitesi alabilirim bu kart ile ?

Açık konuşayım , Elimde Sound blaster audigy vardı bu karta geçtim sadece seste netleşme oldu eski kartımda biraz daha bulanık çıkıyormuş şimdi daha net çıkmaya başladı ama aradaki fark dağlar kadar değil onu söyliyim ,

driveri ve paneli yükledikten sonra içinden çıkan programlar ile ayar yapınca fark biraz daha çoğalıyo ,

bütün özellikleri kapatıp sadece X-Fi Crystalizer'i açsan bile tizzlerde süper iyileşme oluyor ..

normal kullanımda ses kalitesinde hiçbir fark yok asus xonarda alsan bu değişmiyecek bundan emin olabilirsin ,ama anakartla arasında çok fark oluyo , ben audigy ile arasında stock ken yani sadece ses kartı driveri yüklü iken panel flan kurulu değilken çok ahım şahım bi fark görmedim , üst seviye ses kartlarının tek avantajı daha çok ses ayarı yapabiliyo olman mesela tizzleri bassları daha iyi iyileştirebiliyosun ,dts desteği alabiliyosun , birçok ses düzeltme programı ile geliyor onları kullanıyosun
    Yani sese daha çoık müdahale etmeni ve daha çok çıkış almanı sağlıyor dijital analog çıkışlar v.s.
    zaten sese müdahale etmeyip stock bi şekilde kullanıcaksan creativenin giriş seviyesi bile yeter ama bu kartı alırsan sese daha çok ayar yapıp istediğin ses tonuna ulaşabiliyosun

ekran kartları gibi çok büyük farklar göremezsin ses kartlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 6 Kasım 2012; 13:59:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Açık konuşayım , Elimde Sound blaster audigy vardı bu karta geçtim sadece seste netleşme oldu eski kartımda biraz daha bulanık çıkıyormuş şimdi daha net çıkmaya başladı ama aradaki fark dağlar kadar değil onu söyliyim ,

driveri ve paneli yükledikten sonra içinden çıkan programlar ile ayar yapınca fark biraz daha çoğalıyo ,

bütün özellikleri kapatıp sadece X-Fi Crystalizer'i açsan bile tizzlerde süper iyileşme oluyor ..

normal kullanımda ses kalitesinde hiçbir fark yok asus xonarda alsan bu değişmiyecek bundan emin olabilirsin ,ama anakartla arasında çok fark oluyo , ben audigy ile arasında stock ken yani sadece ses kartı driveri yüklü iken panel flan kurulu değilken çok ahım şahım bi fark görmedim , üst seviye ses kartlarının tek avantajı daha çok ses ayarı yapabiliyo olman mesela tizzleri bassları daha iyi iyileştirebiliyosun ,dts desteği alabiliyosun , birçok ses düzeltme programı ile geliyor onları kullanıyosun
    Yani sese daha çoık müdahale etmeni ve daha çok çıkış almanı sağlıyor dijital analog çıkışlar v.s.
    zaten sese müdahale etmeyip stock bi şekilde kullanıcaksan creativenin giriş seviyesi bile yeter ama bu kartı alırsan sese daha çok ayar yapıp istediğin ses tonuna ulaşabiliyosun

ekran kartları gibi çok büyük farklar göremezsin ses kartlarında

anladım hocam bu arada ilgin için teşekkürler.Ben 95 tl ye CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 usb buldum nasıldır alsammı? yada...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.