Şimdi Ara

Masaüstü Simgelerinin yerlerini değiştiremiyorum, klasörlerin görünümü değişmiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
9.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

http://www.howtogeek.com/77878/take-ownership-of-or-assign-full-permission-for-a-registry-key-in-windows-7/

windows 10 da durum biraz farklı hocam sanırım owner kısmı gözükmüyor çünkü. sahiplik almak için harici uygulmalar varmış. onları kullansak olur mu?
  • sahibi kısmında yanında değiştir var ya ordan yapacan
  • denilenleri yaptım ama problem bende düzelmedi
  • tam yaptın mı bikere restart lazım tabiki
  • yaptım hocam 2 kere kontrol ettim. 2 kere de resart attım. neden olmadı anlamadım
  • bende oldu ilginç teamviewer vb ile baksam mı antivirüs olarak eset mi kullanıyrsun yoksa başka mı
  • eset kullanıyorum hocam
  • eseti de güncelle update ayarlarında pre release update i seç önce sonra güncelleme yap estin modülleri güncellenmezse sorun çıkartabilir
  • tamamdır sorunu çözdüm. iki tane değişiklik yapıyorduk. ben iki değişikliğide aynı veriyi yazmışım. Bu arada forum çok kasıyor son günlerde. Bu sorun tek bende mı mevcut?
  • kasmada var birde sürekli çöküyor
  • teşekkür ederim hocam yardımların için. yorum yazmak bile işkence şu anda forumda. yazdıklarım geriden takıla takıla geliyor
  • o kadar kasma yok gerçi ben a d b l o c k kullanıyorum o olmadan belki kasar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 25 Eylül 2015; 22:43:11 >
  • quote:

sonunda çözdüler
    https://forum.eset.com/topic/6033-windows-10-forget-folder-view-setting-when-ess-is-installed/page-6

gerçi microsoftun da shell32 güncelleme yapması lazım shell32 regserver ile tekrar kaydedilirse eski ayarı yazabilir haliyle gene bozulabilir

Çok teşekkürler dostum benim de sorunum çözüldü sonunda! Ben de farklı bir yerde birinin aynı çözümü paylaştığını gördüm daha denemeden burada paylaşacaktım sen paylaşmışsın zaten :) Umarım tekrarlanmaz ileride. Bu arada basit bir sorum var ben ilk olarak
    HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42a­edc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InPro­cServer32\ yolundaki her iki değeri de değiştirmişim yanlışlıkla 2. değeri sonra tahmini olarak yine "Apartment" yaptım acaba kontrol edip doğru değer girmiş miyim bakabilir misin? Bir de sorun kesin NOD32 kaynaklı mıymış yani? Şurada hiç Nod 32 kurmayanların da aynı sorunu yaşadıkları yazıyor.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings/windows-10-desktop-icons-auto-arrange-problem/aabaeb1f-60f3-41a9-8add-e6b98600dfcf

• Bir de eğer yetki alma konusunda sıkıntı yaşayan varsa Windows 10 için aşağıda anlatıyorum.

Her iki InProcServer32 klasörü için de ayrı ayrı olmak üzere klasörün üzerine

Sağ Tık -> İzinler -> TÜM UYGULAMA PAKETLERİ -> Gelişmiş -> Üstten Sahibi XXXX -> Değiştir -> Gelişmiş -> Şimdi Bul -> Administrators (Kullanıcı Adınız) -> Tamam -> Tamam -> Neslelerin ve Alt Kapsayıcıların sahipliğini değiş tikini İŞARETLEYİN ve yine alttan Tüm Bağımlı Nesle İzin Girdilerini..... diye devam eden yeri de İŞARETLEYİN -> Uygula -> Evet -> Tamam -> Şimdi Karşınızdaki ekranda ne kadar kullanıcı varsa hepsinde İzin Ver kısımlarından TAM DENETİM tiklerini İŞARETLEYİN. Son olarak TAMAM deyin bu kadar.

@deltoid20
  • LuN4TiC kullanıcısına yanıt
    apartment olacak zaten kaynağa gelince %90 eseti işaret ediyor
  • Anlatılanları yaptım, sorun çözüldü. Emeği geçenlere teşekkürler.
  • Hocam cok sağolu valla sorun çözüldü

• ben sorunu hala çözemedim regeditte erişim engellendi hatası alıyorum
    izin devralırken erişim engellendi yazıyor
  • nasre69 N kullanıcısına yanıt
    regediti yönetici olarak çalıştıracaksınız
  • quote:

regediti yönetici olarak çalıştıracaksınız

sağ olasın birde öyle deneyeyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.