arkadaşlar 1500-2000 arası bir bütcem var bekliyorum cevabınızı
arkadaşlar monitör de mevcutta vardır.
eski sistemi 500 e okutup mevcut bütçeye güzel bir sistem toplayabiliriz.
nasıl yapabiliriz hocam ? eski sistemi nasıl 500 e okutabilirim
Bi sakin. Güç kaynağınız nedir? Kasa ile güç kaynağını tutup birşeyler yapılabilir belki. İ7 de takılabilir.
Kasa ve Ram, ve büyük ihtimal ile harddisk iş yapar.
Anakart + İşlemci + Ekran kartı ve belkide PSU değişecek.
Araştırmadım ancak 1500 TL ile 2000 TL arasında sıfır olarak Anakart + İşlemci + Ekran kartı alabileceğinizi sanmıyorum ki olsa bile düşük olacaktır kanaatindeyim. İkinci el bölümünde çok güzel Anakart + İşlemci + Ekran kartı parçaları var, bence onlara bakmalısınız.
yilmaz976
kullanıcısına yanıt
ssd var samsung evo 750
660 w psu var
suan hali hazırda oyun vs laptopla oynuyorum zaten bu sadece masaüstü, 1-2 ufak degisiklik istiyorum sadece. anakart önerirmisiniz ?
Bence şunları al:
Reis teşekkür ederim, rx480 iyimidir ati ye düsmek istemiyorumda cok ne dersin sadece lol oynucam pc de ? Yada cs go
O kasa ağlıyordur o bileşenler ile
Sorma dayı laptop var zaten gaming ama masaüstü yapayım dedim hazır kasa varken, önerlerini bekliyorum
ITulkasII
kullanıcısına yanıt
Hocam gaming olarak laptop almanız baştan hata olmuş zaten.
Reis mutluyum laptopla hic sıkıntım yok sadece bu bilgisayarda paslanmasın diye bi upgrade edeyim dedim kücük caplı, kullandıgım laptop baya iyi hic sıkıntım yok yani
arkadaşlar yokmu bi yardımcı olcak
quote:
Orijinalden alıntı: ITulkasI
arkadaşlar yokmu bi yardımcı olcak
Ekran karti cpu ayarlariz sana zaten laptop kullaniyorum demissin. Eger istersen sifirdan toplariz
SeagateWDS
kullanıcısına yanıt
hocam laptop zaten kullanıyorum ama bu bilgisayarıda upgrade etmek istiyorum. anakartı arızalı galiba çalışırken çok ses yapıyor. ne yaparızda upgrade ederiz ?
quote:
hocam laptop zaten kullanıyorum ama bu bilgisayarıda upgrade etmek istiyorum. anakartı arızalı galiba çalışırken çok ses yapıyor. ne yaparızda upgrade ederiz ?
Anakart sesli calismaz hdd dir o
2000 lira bütçeniz varsa bu kasaya upgrade yapmak doğru olmaz bunu elden çıkarın artık piyasası neyse sıfır yeni nesil güzel bi kasa toplayın
canlee89
kullanıcısına yanıt
herşeyi satayımmı diyorsun hocam ?
quote:
herşeyi satayımmı diyorsun hocam ?
Şahsen ben olsam öyle yapardım bunu kaça satarsın hiç bilmiyorum ama yukarda bi arkadaş 500 falan demiş seninde bütçen 2000 ekle 2500 e güzel bir sistem topla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme