Şimdi Ara

Masaüstü Wi-fi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Benim Masaustu Pc Var ve ben yaklasik 90 100 metre uzaktaki modeme baglanmak istiyorum Ne almam Lazim Masaustu pcye wi fi ozelligi nasil kazandirilir İsletim sistemim Xp

• Wifi adaptör almanız gerekiyor. Forumda pek çok konu var ufak bir araştırmayla uygun adaptörü bulabilirsiniz.
  • Hocam Bu Adaptörü alıp Pc ye Taksam Başka Bişey Yapmadan Kablosuz İnternete Baglabilirmiyim
  • 100 metreden her cihaz bağlanamayabilir. cihaz seçimini iyi yapmanız gerek. sizin konumunuz ve bağlanmak istediğiniz modemin konumu hakkında bilgi verin. arada duvar, dağ tepe, apartman vs. engel varmı gibi...
  • Everest ewn-689n tavsiye ederim..
    Oncesinde asus usb-n14 kullanip,memnun kalmayarak ,bunu aldim..
    Accesspoint(dlink 1360) ile arasinda 2 duvar ve bir sokak var, tahmini 50m..cihazlar ic ortamda.. 1000kbps ile dosya indirebiliyorum ve 5 kademe cekiyor.. asusa gore yavaşlık ve ısınma da yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Arada 1 duvar var sonra sokak var ve ardından 1 duvar daha var ortalama 60 70 metre Başka Bişey Yok Arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek7editdedi

Beyler Arada 1 duvar var sonra sokak var ve ardından 1 duvar daha var ortalama 60 70 metre Başka Bişey Yok Arada

Sana baz istasyonu lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Bee Napcaz Şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.