Merhaba Arkadaşlar Masaüstündeki bir klasörüm 3 gün önce kendi kendine kayboldu (sildiğimi hatırlamıyorum) recovery programlarıyla denedim birşeyler ama o klasörü bulamadı. klasörün adı da şu 'Dosya'
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master88 -- 1 Eylül 2021; 17:7:29 > |
Masaüstündeki dosyalarım kayboldu
-
-
Yardımcı olabilecek var mı ?
Kurtarma programı kullanıyorum, bir tek yeni silinen fotoğraflar klasorunu bulamıyor ,kendim sildigimide düşünmüyorum ,ama dalginligimada gelmiş olabilir -
Hocam sistem ssd ise veri kurtarma programlarından randıman alınmıyor 1 hafta önce başıma geldi benimde... Ama mekanik disk ise program önerebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: darbeturk
Hocam sistem ssd ise veri kurtarma programlarından randıman alınmıyor 1 hafta önce başıma geldi benimde... Ama mekanik disk ise program önerebilirimHocam sağ olun yardımınız için .
Hocam hard diske aygıt yöneticisinden baktım adı toshiba MQ01ABD100 galiba ssd değil , internetten easeus'un lisanslı programını buldum , taa 2015 leri buldu ama yeni silinen klasörü bulamadı klasörde de fotoğraflar notlar vardı . klasör toplam 700 megabayt civarıydı .
Klasörün adı ' dosya ' ydı . belki internetten bir şey indirmişimdir o inen şeyin adı da dosyadır öyle bir karışıklık olmuştur bilemem .
1.5 gblık dosyalar buldu swf ,cab vs .uzantılı onları bilgisayarı indirdim ama uzantıyı bilgisayar açmadı şuan kenarda duruyo bi ara açmaya çalışcam .
windows recent klasörüne girdiğim zaman silinen dosyanın kısayolu var
kısayolada dosya.lnk diye bir uzantı gelmiş ,kısayola tıklayıncada açılmıyor .dosya taşınmış olabilir vs .yazıyor
-
Hocam o lnk uzantılıysa sildiğin kısayoldur lnk kısayol uzantısı diye biliyorum -
quote:
Hocam o lnk uzantılıysa sildiğin kısayoldur lnk kısayol uzantısı diye biliyorumevet hocam , recent klasöründe çıkan dosya lnk uzantılı kısayol ona tıklayıncada bu öğe taşınmış vs diyo açmıyo
-
Onun kısayolunu bilgisayarın d sinden falan oluşturmuş olabilir misin? Ya da usb den falan atarken kopyalama değilde yanlışlıkla gönder diyerek masaüstüne diyipte masaüstüne kısayol atmış olabilir misin? -
quote:
Onun kısayolunu bilgisayarın d sinden falan oluşturmuş olabilir misin? Ya da usb den falan atarken kopyalama değilde yanlışlıkla gönder diyerek masaüstüne diyipte masaüstüne kısayol atmış olabilir misin?yok hocam hep c de masaüstündeydi ,masaüstünde kısayolu yok direk kendisi vardı .dosya silindikten sonra dosyayı C de aradım sadece dosya.lnk yi buldum o da açılmıyordu kısayoldu zaten ,
easeus dan daha iyi bir recover programı bakıcam şimdi
-
Diskinternals recovery ı dene istersen bi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darbeturk -- 5 Eylül 2021; 23:22:8 > -
quote:
Diskinternals recovery ı dene istersen bionu denedim ya onunda lisanslısı vardı internette ama çok ağırdı hep donuyodu 2007 sürümü felandı galiba , ama yeni sürümünü indirir bakarım bi ara
-
7 data recovery veya shadow explorer ile dene -
quote:
Orijinalden alıntı: jackal___61
7 data recovery veya shadow explorer ile deneshadow explorer den bişe çıkmadı ,çünkü önceden geri yükleme noktası yoktu
7 data recovery yükledim sonuçları bulduktan sonra klasörün adını aratttım sadece kısayollarını buldu , rar dosyalarını arattım oradada bulduğunu görmedim ,onda da pek sonuç bulmadım
nasıl oluyosa bir tek silinen klasörümün sonuçları düzgün çıkmıyor
-
senlik birşey kalmamış o zaman artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jackal___61senlik birşey kalmamış o zaman artık.
Güncellemeleri vs kaldırcam yine dosyayı bulmak için denicem bişeyler , benim anlamadığım kurtarma programları her şeyi buluyor
silinen o klasörü bulamıyor
-
tr.easeus.comMac ve Windows’ta Masaüstünde Kaybolan Klasörü Geri Getirme - EaseUShttps://tr.easeus.com/data-recovery/recover-folders-disappeared-from-desktop.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailkesmentr.easeus.comMac ve Windows’ta Masaüstünde Kaybolan Klasörü Geri Getirme - EaseUShttps://tr.easeus.com/data-recovery/recover-folders-disappeared-from-desktop.htmlhocam kaç tane kurtarma programı kullandım sonuç yok gibi , ease usu da kullandım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X