Şimdi Ara

Masaüstündeki dosyalarım kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstündeki bir klasörüm 3 gün önce kendi kendine kayboldu (sildiğimi hatırlamıyorum)

recovery programlarıyla denedim birşeyler ama o klasörü bulamadı.

klasörün adı da şu 'Dosya'

• gizli klasörleri açtım sonuç bulamadım
    • C 'de klasörün ismini arattım yine çıkmadı .
    • C de klasöre tıklayıp önceki sürümleri geri yükle yapmaya çalıştım , önceki sürüm yok
    • bilgisayar windows 10 kaspersky , avira da tarattım bilgisayarda virüs bulmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master88 -- 1 Eylül 2021; 17:7:29 >

• Yardımcı olabilecek var mı ?
    Kurtarma programı kullanıyorum, bir tek yeni silinen fotoğraflar klasorunu bulamıyor ,kendim sildigimide düşünmüyorum ,ama dalginligimada gelmiş olabilir
  • Hocam sistem ssd ise veri kurtarma programlarından randıman alınmıyor 1 hafta önce başıma geldi benimde... Ama mekanik disk ise program önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbeturk

Hocam sistem ssd ise veri kurtarma programlarından randıman alınmıyor 1 hafta önce başıma geldi benimde... Ama mekanik disk ise program önerebilirim

Hocam sağ olun yardımınız için .

Hocam hard diske aygıt yöneticisinden baktım adı toshiba MQ01ABD100 galiba ssd değil , internetten easeus'un lisanslı programını buldum , taa 2015 leri buldu ama yeni silinen klasörü bulamadı klasörde de fotoğraflar notlar vardı . klasör toplam 700 megabayt civarıydı .

Klasörün adı ' dosya ' ydı . belki internetten bir şey indirmişimdir o inen şeyin adı da dosyadır öyle bir karışıklık olmuştur bilemem .

1.5 gblık dosyalar buldu swf ,cab vs .uzantılı onları bilgisayarı indirdim ama uzantıyı bilgisayar açmadı şuan kenarda duruyo bi ara açmaya çalışcam .

windows recent klasörüne girdiğim zaman silinen dosyanın kısayolu var

kısayolada dosya.lnk diye bir uzantı gelmiş ,kısayola tıklayıncada açılmıyor .dosya taşınmış olabilir vs .yazıyor

• Hocam o lnk uzantılıysa sildiğin kısayoldur lnk kısayol uzantısı diye biliyorum
  • quote:

Hocam o lnk uzantılıysa sildiğin kısayoldur lnk kısayol uzantısı diye biliyorum

evet hocam , recent klasöründe çıkan dosya lnk uzantılı kısayol ona tıklayıncada bu öğe taşınmış vs diyo açmıyo

• Onun kısayolunu bilgisayarın d sinden falan oluşturmuş olabilir misin? Ya da usb den falan atarken kopyalama değilde yanlışlıkla gönder diyerek masaüstüne diyipte masaüstüne kısayol atmış olabilir misin?
  • quote:

Onun kısayolunu bilgisayarın d sinden falan oluşturmuş olabilir misin? Ya da usb den falan atarken kopyalama değilde yanlışlıkla gönder diyerek masaüstüne diyipte masaüstüne kısayol atmış olabilir misin?

yok hocam hep c de masaüstündeydi ,masaüstünde kısayolu yok direk kendisi vardı .dosya silindikten sonra dosyayı C de aradım sadece dosya.lnk yi buldum o da açılmıyordu kısayoldu zaten ,

easeus dan daha iyi bir recover programı bakıcam şimdi

• Diskinternals recovery ı dene istersen bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darbeturk -- 5 Eylül 2021; 23:22:8 >
  • quote:

Diskinternals recovery ı dene istersen bi

onu denedim ya onunda lisanslısı vardı internette ama çok ağırdı hep donuyodu 2007 sürümü felandı galiba , ama yeni sürümünü indirir bakarım bi ara

• 7 data recovery veya shadow explorer ile dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

7 data recovery veya shadow explorer ile dene

shadow explorer den bişe çıkmadı ,çünkü önceden geri yükleme noktası yoktu

7 data recovery yükledim sonuçları bulduktan sonra klasörün adını aratttım sadece kısayollarını buldu , rar dosyalarını arattım oradada bulduğunu görmedim ,onda da pek sonuç bulmadım

nasıl oluyosa bir tek silinen klasörümün sonuçları düzgün çıkmıyor

• master88 M kullanıcısına yanıt

senlik birşey kalmamış o zaman artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

senlik birşey kalmamış o zaman artık.

Güncellemeleri vs kaldırcam yine dosyayı bulmak için denicem bişeyler , benim anlamadığım kurtarma programları her şeyi buluyor

silinen o klasörü bulamıyor

• tr.easeus.com
    Mac ve Windows’ta Masaüstünde Kaybolan Klasörü Geri Getirme - EaseUS
    https://tr.easeus.com/data-recovery/recover-folders-disappeared-from-desktop.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailkesmen

tr.easeus.com
    Mac ve Windows’ta Masaüstünde Kaybolan Klasörü Geri Getirme - EaseUS
    https://tr.easeus.com/data-recovery/recover-folders-disappeared-from-desktop.html

hocam kaç tane kurtarma programı kullandım sonuç yok gibi , ease usu da kullandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.