Başlıkta da dediğim gibi masaüstü neredeyse full ses kayıtları, videolar vb ile doluydu ama gecenlerde kayboldular. Ama klasor içindeki dosyalar felan yerli yerinde duruyor. Biraz bakındıktan sonra problemin şu olduğunu düşündüm aynı zamanda internette bunun çözümünü bulamadım. Masaüstünün dizini C:/Kullanıcılar/Batacoglu7/Masaüstü ama dizini kopyaladığımızda C:/Users/Batacoglu7 diye veriyor acaba dosyalar o konumda duruyor ama bana artık yeni konumun masaustu felan mı gosteriliyor herhangi bir fikri olan?
Benim bazı klasörlerde kayboldu. En son oyun oynayıp kapatmıştım. Arama yaptığımda dosyalar çıkıyor. Ama masaüstünde yoklar. Nasıl geri getirebilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Zaten normalde Users dir fakat Windows onu sistemin diline bağlı olarak Kullanıcılar diye değiştiriyor.
Sistem Bakımı sorun gidericisi kısayolların kopuk olduğunu algılarsa bu durum oluşabilir. Sistem Bakımı sorun gidericisi işletim sisteminde haftalık bakım yapar. Sistem Bakımı sorun gidericisi sorunları otomatik olarak giderir ya da İşlem Merkezi aracılığıyla sorunları bildirir. Masaüstünde dörtten fazla bozuk kısayol olduğunda, Sistem Bakımı sorun gidericisi tüm bozuk kısayolları masaüstünden otomatik olarak kaldırır."Bozuk" bir kısayol, bir dosya, klasör veya sürücüye ilişkin her zaman kullanılabilir olmayan bir kısayoldur. Örneğin, Sistem Bakımı sorun gidericisi bakımını yaptığında USB aygıtı bağlı değilse veya ağın kullanılabilir olmaması nedeniyle bir ağ klasörü kullanılabilir durumda değilse, bir USB aygıtına ilişkin bir masaüstü kısayolu bozuk olarak kabul edilir. Sistem Bakımı sorun gidericisini devre dışı bırakmak için şu adımları izleyin: 1- Başlat düğmesini tıklatın ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın. 2- Sistem ve Güvenlik altından Sorunları bul ve düzelt'i tıklatın. Not: Sistem ve Güvenlik görüntülenmiyorsa Denetim Masası'nı görüntüleme biçiminizi değiştirmeniz gerekir. Görüntüleme biçiminizi değiştirmek için, Görüntüleme ölçütü yanındaki aşağı oku tıklayın ve Kategori'yi seçin. Görüntüleme ölçütü seçeneği, Denetim Masası'nın sağ üst köşesinde bulunur. 3- Gezinme bölmesinde, Ayarları değiştir'i tıklatın. 4- Bilgisayar Bakımı'nı Kapalı olarak ayarlayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme