Şimdi Ara

Masaüstüne gelen dosya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle konun yeri yanlışsa özür dilerim en uygun burası gibi geldi.

Masaüstümde "Videolar" adlı klasör var içi boş windowsun kendi klasörü siliyorum ama tekrar geliyor ve masaüstüne görünmesini istemiyorum ne yapmam lazım?

• Virüs olmasın o? Ss alabilir miyiz?
  • Burdaki diğer dosyaları masaüstünden kadlırabiliyorum ayarı varmış ama videoları gitmiyor.
     Masaüstüne gelen dosya
  • Bilemedim şimdi... Şunları denediniz mi? :
    *Güvenli modda silmek
    *Temiz önyükleme (herhangi bir program başlangıçta çalıştırıyor olabilir.)
    *Unlocker vs. program

Bununla birlikte dosyaya sağ tık yapın-->özellikler-->hedef bul-->çıkan dizinde ilgili dosyayı silin (eğer yabancı bir dosya ise bunu denersiniz).
  • win8 de güvenlik moda geçemedim bi türlü, yakında formatı atıcam zaten ama nedenini merak etmiştim. Az önce tekrar sildim geri gelirmi bakalım. Silince çöp kutusuna "Videos" olarak gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvinDelisiBaris -- 23 Nisan 2016; 17:02:06 >
  • Bir hata sonucu belgelerimdeki videolar klasörü masaüstüne geliyor olabilir ama emin değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden pc açınca not defreine benzer microsodtun bir programı açılırdı ve pcde hdd ile ilgili birçok sorun yaşadım. Bu arada dosya tekrar gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.