Laptopta wirelessdan bağlanıyorum.Nete bağlanınca daha sitelere bile girmeden hemen reklam açılıyor.reklamlarda flycell cart curt bişeyler yazıyor.işte kontör kazan,meodi indir,biri bira içiyor 10 a kadar gelince kaybettiniz fln yazıyor.AD blocker ve Spy işe yaramadı.Bunları nasıl engellerim??Örnek bir tane reklam koydum ilgilenirseniz iyi olur :D
spybot-search&destroy diyorum google diyorum, tara makinayı kurtul diyorum sana sadece :)
Ben o programı önce de kullandım ama hala reklamlar geliyor.Acaba bir yerlere site adı fln mı yazmam gerekiyor?
SpyBot Search&Destroy HiJackThis Ad-Aware
Bunları denemelisin. HiJackThis ile kesin kaldırırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Preddy
SpyBot Search&Destroy HiJackThis Ad-Aware
Bunları denemelisin. HiJackThis ile kesin kaldırırsın.
Evet kesin çözüm...
spybot çözüm olabilir
SpyBot Search&Destroy:kullanımı biraz karışıktır,zırt pırt yüklediğin yada kaldıracağın programlar için ok ister ama büyük oranda işini görür.ayrıca dosyalarının düzenlemesini yapar.kurduktan sonra bul ve yok et,e sonrada bağışaklamayı tıkla gerisini ona bırak.
HiJackThis: bu program MSN üzerinden gelen,ve senin üzerinden adres defterindeki bütün kişilere ulaşan virüs ve yazılımları fix eder bunu devamlı kullanın
Ad-Aware: 2008 versiyonu süper kesinlikle kurmalısın
glary utilities: bu hepsinden farklı içinde aradığın her şeyi barındıran bir program.PC,yi kasmayan süper çalışan kesinlikle kurup denemen gereken bir program.