Şimdi Ara

Maske Yapımı içeri acil>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar biraz zevk birazda para için 20 lvl rogue kasıp maske yapıp satmak istiyorum

para edermi 20 lvl de yapabileceğim maskeler

ve mesela Malazgirt serverında kaça satılır düşündüğüm şeyler

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Hiç uğraşmayın.. 20 lv'e kadar olan mobların maskesini yapabileceksiniz..
  • kokur mask yaparsan en iyisidir çünki hızından dolayı tercih edilir :)
  • evet en iyisi kokuru onu yaparsan satarsın, ama çok bişey kazanacağını sanmıyorum. Ama zevkini alırsın :)
  • onun yerine 20 lvl CH char kas, kervan çek hem daha çok kazanırsın hemde oyunun amacına ulaşırsın. Maske 20 dk da bir çekilmekte ve para etmemekte, kervanda en kötü karın 70k 100k ve 20 dk da çekebilirsin ayrıca 100 lvl hunter taktınmı peşine bu kar 400k yı bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

onun yerine 20 lvl CH char kas, kervan çek hem daha çok kazanırsın hemde oyunun amacına ulaşırsın. Maske 20 dk da bir çekilmekte ve para etmemekte, kervanda en kötü karın 70k 100k ve 20 dk da çekebilirsin ayrıca 100 lvl hunter taktınmı peşine bu kar 400k yı bulur.

+1

Ama kokoru maske için 40 LV olman gerek koko 31 lv 30 olursun en kötü earth ghost yaparsın ancak yoksa para etmez bu arada maske 9 dakika değilmiydi ya
  • anladım teşekkürler bilgi için

bu arada yeniden başladım sroya ama serverda kimse yok :D tüm slotlar boş malazgirt serverı
    şuan 22 yim öle eğlencesine kasıyom bu server için çokmu geç kaldım ?

bide presiz olunca kimse kasmıyomuş öğrendim onuda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: androplus

anladım teşekkürler bilgi için

bu arada yeniden başladım sroya ama serverda kimse yok :D tüm slotlar boş malazgirt serverı
    şuan 22 yim öle eğlencesine kasıyom bu server için çokmu geç kaldım ?

bide presiz olunca kimse kasmıyomuş öğrendim onuda :D

90 + lar baya çoğaldı, aslında tam zamanı çünkü ilk zamanlar her yer wiz slot kalmıyordu şimdi düşük lvl slotlarda wiz azaldı rahat kasarsın.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.