İstanbul. Doğru, kalabalık içinde değilsek ve açık alandaysak ben de maskeyi açıyorum yoksa çekilmiyor. |
Maske zorunluluğu kalktı mı? (2. sayfa)
-
-
Maske fetişinden vazgeç artık açık havada serbest yasal olarak.
Oksijen sevmiyorsan hiç çıkarma suratından ama başkalarına bulaşma.
Senin sahibin Anthony fauci bile kabul etti maskenin işe yaramadığını hatta aşının bile işe yaramadığını kabul etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Kasım 2021; 22:44:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dünyada sokakta maske takanlar için denilen şey:
ya delidir, ya Türk..
not: bulgarsitanda boyle deniliyor.
-
kapanma işi bitti gibi artık. yoğun bakımlarda doluluk yüzde 90 olmadıktan sonra günde 1250 kişi ölüp 80 bin vaka bile olsa kapanmaz.
-
Aşı olunca bulaşmayacağının ya da ölmeyeceğinin garantisi mi var? Altta da biri oldum ve atlattım demiş. İkinci, üçüncü bulaşmıyor sananlar ve aşı olunca her şey bitti sananlar yüzünden hala bitmiyor.
-
Öleceksem öleyim o kadar bıktım hastalıktan ölmesek 10 sene sonra kanserden öleceğiz her gün petro kimya kokluyosun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece sen ölmüyorsun. Senin bulaştırdıkların, yani kanları senin ellerinde olan insanlar var.
-
Umurumda bile değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani dolaylı yoldan da olsa katillik umurunda değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değil, beni ve diğer insanları maskeyle yavaşça öldürenler ne kadar umursuyorsa bende o kadar umursuyorum.
-
Evet bakan Koca an itibari ile kaldırıldığını açıkladı.
-
Green Arrow musun nesin
Maske ile nefes darlığı ve kendi nefesini sürekli almaktan
Karbondioksit soluyorsun haberin olsun
Karbondioksit olayını zaten biliyorum. Toplu taşıma gibi yerlerde maskenin çok işe yaradığını söylemeden geçmeyeyim, çünkü oralarda yüzde 90 takıyordu. Bir süre daha toplu taşıma vb. yerlerde hala serbest olmaması gerekliydi. Hele ki İstanbul'daki toplu taşıma araçlarında. Açık alanda ben de çıkarıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 2 Mart 2022; 21:38:50 >
Öyle zaten.Avrupa’da hiç kimse açık havada maske takmıyor.Mantıken de takılmaması gerekli.
Genelge okumadan yapıyorsun yorum
Genelge de kapalı alanda mesafe kuralı uyulmuyorsa maske takılmaya devam
Sinema tiyatro vsvsvs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X