ya bu filmin en basinda bir sarki var ya, o arapca müzik parcasi, abi ben onu aradim aradim bulamadim ya, ne bi sey'mis be, ama wallaha olmus sarki, bayildim. eger sizde varsa acil olarak gönderin, link'i buraya linkleyin, hepimizin kulagi sevinsin. bi de zara'nin sarki'si var, o'nu da rica edicem, ve hani o safak'in rüya gördügü sahne'de calan sarki, onu da rica ediyom, bi zahmet.
abi ben bu filme 2 kere baktim, doyamadim ya, gül gül bittim. helal olsun
espri anlayışına hayran oldum doğrusu ben gittiğime gideceğime pişman oldum televizyonda yayınlasalar seyretmem vcd sini beleş dağıtsalar almam beş para etmez bir film.
quote:
Orjinalden alıntı: seydic
espri anlayışına hayran oldum doğrusu ben gittiğime gideceğime pişman oldum televizyonda yayınlasalar seyretmem vcd sini beleş dağıtsalar almam beş para etmez bir film.
Belki beğenmemen yanındakinden kaynaklanıyordur. SAkın bi erkekle gitmiş olmayasın. Kızla gitsen sinemaya böle olmazdın
quote:
Orjinalden alıntı: captain_35
quote:
Belki beğenmemen yanındakinden kaynaklanıyordur. SAkın bi erkekle gitmiş olmayasın. Kızla gitsen sinemaya böle olmazdın
para vermeye değer mi?
bu sene de bekar gezenlerdenim ben de.. anneme gidecem... daha iyi bir öneriniz varsa film vasatsa boşa gitmeyek
quote:
+1 arkadaşa katılıyorum filmdeki espri anlayışı eskiye dönük olarak hababam serisi ve Maskeli Beşler'in ilkiyle birbirine benzer, birkaç espri dışında pek gülünecek bir yer yok tabii bu benim düşüncem...