< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şumşum -- 8 Mayıs 2022; 19:46:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maskeli son fotom (şumsuminaaa içerir)
-
-
Diğer konudaki fotoğrafında ağzı gözüküyor gözler yoktu. Burada gözler, alın var ağız yok. Fotoşopla biri birleştirerek tamamlasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O düşünceyle attım ahahaha
koca mı lazım ablacım. ne verelim ablamıza? doktor mühendis? öğretmen? babadan zengin? amerikadan ingiltereden? ne lazım. şum şumia num numia
Güzelsin
Valla mümkünse yurt dışı kapısı olsin başka bişey istemem
Teşekkür ederim canım 💜
yenur omega bes
-
Hüseyin BeşikciyoutubeBas abi bas abi bas abi bas BAS GİDEK ABİ Sıfır bir montajhttps://www.youtube.com/watch?v=Cvgb1OUCYZU
-
bu kadar kuduruk adamı keklemek bir kız için çok keyifli olmali
Bakiiin bende ne vaaaaar maskeeeeee
Aynısından sum sum da da vaaaaaaaar yaaaaaa
Resim ters çevrilmiş arkadaki bilnet tabelasi telefon numaralari kabak gibi ortada
Aaa adresmis konum bilgisi resme bu kadar yakışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Mayıs 2022; 20:34:55 >
Gençler uzun zamandır bakmıyorum da foruma fake mi bu çok gerçekçi duruyor
Selam doktorrr civanım
Ben şumsumm
Ya buradaki aç mi diyeyim yokluktaki üyeler mi diyeyim, tedirgin oluyorum gelen yorumlardan bence foto falan atma ya takip eder bulurlar falan korktum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir sen eksiktin. Kaç kızım buradan ne işin var senin bu kadar erkeğin içinde. Forumda eğlence desen yok aklı başında kişi sayısı çok az. Boşa vakit kaybetme.
Haklısınız vallahi biraz takılır giderim zaten, buna zamanım da yok benim
Ahahaha haklısın Furkancım
Yurtdisinda bir tanidigim var ama görüntüye bakarsak kriterlerini karşılamıyorsun. Muhendis kendisi.
Ben de mühendislik öğrencisiyim :D kriterleri neymiş yaa
Öğrenci hiç olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
koca mı lazım ablacım. ne verelim ablamıza? doktor mühendis? öğretmen? babadan zengin? amerikadan ingiltereden? ne lazım. şum şumia num numia
|
Diğer konudaki fotoğrafında ağzı gözüküyor gözler yoktu. Burada gözler, alın var ağız yok. Fotoşopla biri birleştirerek tamamlasın.
|
Bir sen eksiktin. Kaç kızım buradan ne işin var senin bu kadar erkeğin içinde. Forumda eğlence desen yok aklı başında kişi sayısı çok az. Boşa vakit kaybetme. |
Konuya bak, şumşum, bileğini kesen doktor, zafer partisi, Amerika vatandaşı, cezaevi projesi. Bu kadar şey bir konuda nasıl bir araya gelir diye oturup düşünsen bi senaryo yazamazsın |
bu kadar kuduruk adamı keklemek bir kız için çok keyifli olmali
Bakiiin bende ne vaaaaar maskeeeeee Aynısından sum sum da da vaaaaaaaar yaaaaaa Resim ters çevrilmiş arkadaki bilnet tabelasi telefon numaralari kabak gibi ortada Aaa adresmis konum bilgisi resme bu kadar yakışır. |
Benzer içerikler
- salam zararlı mı
- duble viski kaç cl
- dosya alacağına haciz ekleme evrakı nedir
- 101.1 pos cihazı nedir
- tekila fiyatları
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X