Şimdi Ara

Mass Effect: ANDROMEDA Günlükleri (Andromeda hakkında şimdiye kadar bilinenler) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
10
Favori
9.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yeniada

Origin access üzerinden trial sürümünü 2 saat kadar oynama fırsatım oldu. Birkaç animasyon problemi dışında benim gözüme hoş gelmeyen pek birşey olmadı. Oynanabilirlik standart Mass Effect çizgisinde...

Atmosfer ise malum oyun motorundan dolayı şahane....

Yorumun için teşekkür ederim Yeniada.
  • Lag dediğiniz ara sıra takılmalar değil de oyunun ağır çekimde oynanması ise bu oyunun mevcut bir sorunu. Diğer yandan sistem en düşük pinge sahip HOST kullanıcıyı bulup sizi onunla eşleştiriyor. Elbet ara sıra kötü bir HOST'a denk gelebiliyor insan.
  • Oyunun ilk 2-3 saati hakkında inceleme yayınlanabiliyor şu anda. Oyunun başları için yorumlar pek olumlu değil genelde. Pcgamer, RPS gibi sitelerin incelemelerine baktım. Oyungezer'de oyunun başları hakkında kısa bir yazı yayınlamış. Merak edenler göz atabilir.

Ayrıca oyundaki animasyonlarla ilgili 2 tane gif bırakayım.
    https://abload.de/img/unitedlameelver-size_e2kg1.gif
    https://abload.de/img/wkduuyz-imgur34um6.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Smiley. -- 16 Mart 2017; 17:42:25 >

• .Smiley. kullanıcısına yanıt
    İlk gif bana Saints Row 4'teki RIFT'leri hatırlattı
  • Yüz animasyonlarını falan geçtimde karakterlerin konuşurken kütük gibi durarak konuşması ME1'den beridir aynı. Bazıları hiç kıpırdamıyo. Bu kadar diyalog üzerine kurulu oyunda 10 senede hiç mi ilerleme kaydedilmez. Kimle konuşursan konuş VI Avina ile konuşuyormuşum gibi hissetiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Smiley.

Oyunun ilk 2-3 saati hakkında inceleme yayınlanabiliyor şu anda. Oyunun başları için yorumlar pek olumlu değil genelde. Pcgamer, RPS gibi sitelerin incelemelerine baktım. Oyungezer'de oyunun başları hakkında kısa bir yazı yayınlamış. Merak edenler göz atabilir.

Ayrıca oyundaki animasyonlarla ilgili 2 tane gif bırakayım.
    https://abload.de/img/unitedlameelver-size_e2kg1.gif
    https://abload.de/img/wkduuyz-imgur34um6.gif

ME 2 yada 3 de böyle hatalar yoktu eskisinden kötü yapmayıda becermişler

• Mass Effect: Andromeda'da Samanyolu galaksisinden insan, Asari, Turian, Salarian ve Krogan gibi türlerin olacağını biliyoruz. Kroganlar hariç diğer türler kendilerine ait birer Ark gemisine sahipler. Yeni gelen bilgilere göre 5. bir Ark gemisi daha var. Ancak teknik sorunlar yüzünden bu gemi Andromeda seyahatine diğer gemiler ile beraber başlayamıyor. Bahsi geçen 5. Ark gemisinde Quarian, Drell ve Hanar türleri bulunuyor. Çok büyük bir ihtimalle çıkarılacak ilk DLC ile bize sunulacağını düşünüyorum.

Mass Effect: Andromeda'nın 23 Mart gününe girdiğimiz gece 02:00'de oynanabilir olacağını da hatırlatayım.
  • Mass Effect Andromeda Day One Edition nedir bilen var mı? Standard edition ile farkı nedir?
  • Heleus kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş ekstraları olan versiyonu. Onun dışında bir esprisi yok.
  • Oyunu multiplayer modunda oynarken bir anda kapanıyor oyun, böyle bir şey yaşayan var mı neden oluyor olabilir? sinir oldum kaç sefer oldu
  • Heleus kullanıcısına yanıt
    Masaüstüne atma sorununu birkaç kere yaşadım. Bir arkadaşım daha aynı sorunu yaşıyor. Daha sinir bozucu olanı bazen oyunun sesleri tamamen gidiyor. Düzelmesi için oyunu kapatıp tekrar açmak gerekiyor.
  • DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz sorunlarla bende karşılaştim.

Multiplayer modu hoş oyunun fakat çeşitliligi cok zayif 4 haritada ayni şeyleri yapmak baya sıkıcı oluyor. başka çeşit modlarda olsaymış keşke.

Türkçe yama çalışması hakkinda bilginiz var mi ?

Nisan 4 de bi açıklama ve güncelleme mi yapilcak bilginiz var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 2 Nisan 2017; 18:58:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    3 senelik Mass Effect 3 multiplayer deneyimime dayanarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; multiplayer ekibi oyunu canlı tutmaya devam edecektir. Mass Effect 3'te ilk başladığımda 24 karakter vardı. Ancak 3 sene içinde bu sayı 60 karakteri bulmuştu. Yakın gelecekte haritalar, silahlar ve yeni karakterler eklenecektir. Oyun modu konusuna gelirsek; evet, gönül ister ki yeni oyun modları, boss mücadeleleri gelsin. Kim bilir belki ilerde bunları da getirirler.

Türkçe yama çalışması hakkında bir fikrim yok. Ama muhtemelen bu sene içinde bir duyuru yapılır diye düşünüyorum.

Nisan 4'teki açıklamaya gelecek olursak benim çok büyük bir beklentim yok. Açıklanacaksa bile hataları giderecek bir yama, senaryo ve multiplayer için indirilebilir içeriklerden bahsedilecektir. Oyunun animasyonları için bir düzenleme yapılacağına dair yanlış bir izlenim var. Bana göre bu saatten sonra animasyonlar için yapabilecekleri hiçbirşey yok. Çünkü 5 senelik bir çalışma ve inanılmaz sayıda diyalogdan bahsediyoruz. Kimse bu yükün altına tekrar girmek istemez.

• Son olarak geç de olsa multiplayer'dan sıyrılıp senaryo moduna başlayabildim. Çok büyük bir Mass Effect hayranı olmama rağmen ilk başlarda çıkan videolar ve incelemelere dayanarak oyunun kötü olduğunu düşünenlerdendim. Ancak ilerlediğim kadarıyla söyleyebilirim ki şu ana kadar oynadığım en güzel Mass Effect oyunlarından birini oynuyorum. EOS'un ilk kısmını ve Havarl'ın büyük bir kısmını tamamladım. O videolarda gördüğüm ve bahsedilen hiçbir bug ile karşılaşmadım. Sadece EOS'ta Peebee'nin silahını ters tutuşunu düzeltmemişler

Animasyonlar sadece konuşmalarda sırıtıyor. Ama bahsedildiği ve kötülendiği kadar da değil. Renk paleti, ışıklandırma ve dokular bir harika. Keşif kısmı dopdolu. Özellikle Havarl'da adım başı birşey karşımıza çıkıyor. Yan görevler standart bir Bioware oyununda olması gerektiği gibi. Derin hikayesi olanları da var, şunu incele, şunu bul ve getir olanları da var. Açıkçası bu beni rahatsız etmedi. Codexler ve bulduğumuz datapad'lerde hikaye ile ilgili bilgiler bulunuyor. Hiçbirini atlamadan okuyorum ve inanılmaz detaylar içeriyorlar. Ekibimiz bir harika. Elbette alıştığımız bir Kumandan Shepard ekibi değiller ancak kendi içlerinde oldukça eğlenceliler. Hepsinin karakteri ve düşünce yapıları farklı. Mürettebattan ise pilotumuz Kallo'yu çok sevdim.

Uzun lafın kısacası ben oyundan çok memnunum. Lütfen incelemelere ve başkalarının deneyimlerine aldanıp bu oyunu es geçmeyin. Kaçıracağınız çok şey bulunuyor.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Gönlumde karakter den daha çok silah ve harita çeşitliliği diyebilirim. multiplayer geçekten çok sıkıcı geliyor. karakteri geliştimek istiyorum fakat aynı harita tekrara düştügünden hiç oynayasım gelmiyor. Eger gelicek içerikler ücretli olcaksa her harita v.s ben pek giresim gelmez. Tam oyun fiyatı verip cevrek multili bir oyun ciddi ayıp. umarım içerik ücretsiz olur belli bi sevyeye kadar tabiki.

İnglizcem pek iyi sayılmaz. türkçe yama ile story bitirmek istiyorum. Biraz story başladım ama dediğiniz gibi bende animasyon harici beğenmedigim bir dinamik yok oyunda.

animasyonlar belki düzeltilebilir belli olmaz ama dediginiz gibi ilk iş o degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 3 Nisan 2017; 13:4:1 >
    Yapımcılar daha önce Multiplayer indirilebilir içerikleri için Mass Effect 3 ile aynı politikayı izleyeceklerini açıklamışlardı. Yani tüm multiplayer içerikler ücretsiz olacak. Ancak hikaye içerikleri için yine en az 15'er Euro bayılmak gerekecek gibime geliyor. Sırf bu yüzden çok beğendiğim Dragon Age Inquisition'a ait 3 adet DLC'yi es geçmek zorunda kalmıştım. İndirimli hali bile oldukça pahalıydı. Ama olay Mass Effect olunca mecbur alacağım
    Neyse multi için iyi olur ücretsiz içerik. o kısım merak ediyorum açıkçası şimdi. Birde cep telefonu için uygulaması var APEX HQ diye denedimde hoşuma gitti. Tavsiye ederim gözünüzden kaçmışsa ;) Tekrardan bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Yarın ola bakalım nelerden bahsedecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 3 Nisan 2017; 14:47:36 >
    APEX HQ kullanıyorum. Telefon ile heryerden erişebilmek ve Mission Funds biriktirmek için oldukça gerekli bir eklenti. Rica ederim, eski oyunlar veya Andromeda ile ilgili bir sorunuz olursa buradan sorabilirsiniz.
    Çok teşekkür ederim yardimlariniz için. Aklima takıldıkça paylaşmak isterim. saglicakla kalin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaryn Flynn'den açıklama geldi. Perşembe günü yeni yama ile oyundaki sorunların bir kısmı düzeltiliyor. Ayrıca ilerleyen zamanda oyuncuların şikayetçi oldukları belli başlı sorunların da iyileştirileceği yazıyor. Yazıda aynı zamanda birkaç kozmetik ürünün de oyuna bedava olarak ekleneceği ve Multiplayer için yeniliklerin geleceği yer alıyor.

https://www.masseffect.com/news/the-journey-ahead?sf53509859=1
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.