|
Mass Effect: Legendary Edition'ın Konsollardaki Çözünürlük ve Kare Hızı Değerleri (3. sayfa)
-
-
Sony yazılım olarak çok Tırt bir firmadır, TV'leride öyle hep eski kafalı.. -
Gülmüşsünüz ama arkadaş haklı.Verdiğiniz bilgi de doğru değil.120fps kodlanmamış oyunda 3mb yama ile olmayan bir şeyin kilidini açıp nasıl çalıştıracaksınız?
Ps4 oyunu Ps5te neden 120fps vermez yukarıdaki linkte açıklaması var.Bir oyun yapımcısı söyleşisinde durumu açıklamış.Full native port yapılmazsa ps4 oyunlarında ps5 geriye uyumlulukla 120fps veremez.Çünkü ps4 60fps ile sınırlı.Saydığınız 120fps veren oyunlar native port,yama değil.
Mass Effect Legendary Edition ise native port değil,aşagıdaki linkte bilgisi var.
https://screenrant.com/mass-effect-legendary-edition-comparison-video-improvements/amp/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 6 Mayıs 2021; 10:46:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fanlar yine işbaşında
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
returnal'ın native 1080p'de çalışmasından anlaması lazımdı ps fanboylarının. ps5 te bir yerlerden kısmak zorundasın hem yüksek çözünürlük hem yüksek fps verecek kapasite yok.
-
İşin ilginç tarafı sadece övünmekle yetiniyorlar. Biri de gidip almıyor o mükemmel oyunları. Demons souls ve Returnal'ın Türkiye satış rakamlarını toplasan zar zor 3 basamaklı sayıya ulaşıyor. Ama işte ikisi de mükemmel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E kardeş sadece PlayStation 5 için geliştirilen über süper RETURNAL 1080p'den upscale edilmiş haliyle bile stabil 60 fps veremiyor. Nerede kardeşim bu konsolu süper gücü. Gösterin Allah aşkına. Spider Man, Demons Souls, Returnal derken hiç biri gerçek 4k 60 fps desteği veremiyor. Kabul edin işte.
Sadece rakamlara bakarak değil,biraz araştırarak yazın.Returnal xboxa gelirse o zaman onun da karşılaştırmasına bakarız.
Bana fanboy demeden önce ben yazayım,xbox vs ps5 konusuna bakarsan xbox'ın iyi yönlerini övdüm ve bazı ps exclusivelerini yerdim diye ps tayfasının bana yazdıklarını görürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 6 Mayıs 2021; 9:56:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milletin cebinde ki paradan sanane ? Laflara bak alışmışlar kuçağa çok koymaz kendini ne görüyorsan artık hakaret ediyorsun insanların kazandığı parayı sen mi belirliyorsun nereye harcayacağını ? Parayı senin cebinden almıyorum hakaret etmene gerek yok bırakta paramı nereye harcayacağıma ben karar vereyim saygısızca şeyler yazmaya gerek yok. Ha bu arada ps da ki çoğu kişi kardeşlikle oyun alıp satıyor 700 gibi bir şey yok papağan gibi 700 tl yazmaya devam edeceksiniz siz sana demiyorum bunu sizin gibi düşünen papağan olmayanlar vardır belki onlar görsün diye yazıyorum.
Kendi kaybetmiş bu topluluğa verdiğiniz cevaplar daha da kontrolden çıkmalarına sebep oluyor. Arasira da olsa insan başının içinde taşıdığı organı kullanmalı ama bakıyorsun içinde "ulan, kucağa oturma" gibi bayağı kelimelerin geçtiği cümleler kurabiliyorlar ancak.
Konudaki bir önceki mesajım gayet açık, kısa ve gayet anlaşılabilir ama sakın kafa ile okumak gerekiyor herhalde yine de, ben anlaşılamamasını artık bu abuk sabuk mesajlar yazanların, bu hallerine bağlıyorum.
Marvel's spiderman miles morales
Sackboy
Demon souls remake
Returnal
Ratchet and clank
Hadi sackboyu saymasak 4 tane oyun yeni bir konsol nesline geçildiğinde kaç oyun çıkmasını bekliyorsun? Üstelik pandemi nedeniyle firmalar zor çalışıyor evden Peki Xbox a kaç tane çıktı? Bir halo vardı çıkışıyla çıkacak hala ses seda yok yıl sonu çıkacak deniyor oyunları beğenmeye bilirsin bir şey diyen yok ama oyun yok demek olan bir şeyi kabul etmemeye girer oyun gayette var.
700 yok 350 var haklısın, biz kardeşlik yapamıyoruz da sanki. Ya durumunuz belli arkadaşım parayı isteyen istediği yere harcar benim ona lafım yok. Sen olayı yanlış algılamışsın sataşıyorsun çünkü imzanda bile caps açık bir şekilde ne yazdığın görülüyor. Tabi ki sataşacaksın. Senin doğanda var bu. -
Bu listeye Kena, Astro'da eklenebilir. Beğenen vardır, sevmeyen vardır ama sonuçta dediğiniz gibi bunca oyun çıkmış. Karşı tarafta sadece Medium var, o da bir sene içinde PS5'e gelecek zaten...
Ya güzel kardeşim bu kadar kasmayın gerçekten. Güçsüz konsolunuzla, 700 TL 20 saatlik filmlerinizle, berbat sıkıcı arayüzünüzle, bizim 120 fps oynadığımız oyunları 60 fps oynamanızla ve upscale edilmiş 4K’nız ile size iyi günler diliyorum. -
Mesajında açıkca bunlar alışkın kuçağa oturmaya yazıyorsun sonra ben mi yanlış algılayıp satışıyorum ben aksine gayet normal bir şekilde karşılık yazdım sen millete hakaret etmiyorsun da ne yapıyorsun o mesajda ? eleştirme diyen yok sana fiyatları evet fazla bir hayli fiyatlar bunu dediğim eleştirdiğim mesajlar da var 70 den 80 euro ya çıkış olayı saçmalıktan ibaretti mesela imzaya gelirsek sevdiğim bir oyunu imzaya koydum bunda bir şey yok fotoğraf neredeyse koyulmuyor doğru düzgün bende puanlarını yazdım.
Evet yazdım hocam. Yazdım ama sana özel yazmadım. Sen nasıl papağan muhabbetini genelledin. Bu da aynı şey. Sen neyse de eleştirmeyen o kadar çok insan var ki. Geçenlerde bir mesajımda da Playstationun Elit kullanıcılarına Elit fiyatlar yazmıştım. Bunu yazmamın sebebi bu zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X