Çok şaşırtıcı bir durum ebedi çok iyi hasar veriyor diğer itemlerde de ölümün dansı bot jung itemi hayalet zaten yetiyor hareket hızına mahvolmuş neden çıkılıyor ebedi nede çıkılmıyor biri beni aydınlatsın lütfen
Ben şahsen tamamen Q ile daha çabuk dodge atabilmek için kullanıyorum Botrk'u.1v1 de belki damage için ebedi iş görür ama tf sırasında AS itemleri daha çok dodge imkanı sağlıyor.Tamamen kişisel görüşüm.
As jung itemi, hayalet, statik, kanasusamış, ebedi, dominik ben. Böyle q+aa ile adc apc falan pert oluyor. Başkaları gibi hiç mahvolmuş ve youmuu çıkmadım.
cowsep full as rününü alıyorsun as veren jungle itemi , botrk , youmuu ve kara balta şeklinde gidiyor buildim karşı takım çok kırılgansa kara balta yerine ebedi çıkılabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Everett
As jung itemi, hayalet, statik, kanasusamış, ebedi, dominik ben. Böyle q+aa ile adc apc falan pert oluyor. Başkaları gibi hiç mahvolmuş ve youmuu çıkmadım.
Sanki ebedi geç çıkıyormuşsun gibi geldi birde kanasusamış yerine ölümün dansı olmaz mı ?
Canbiçen+ebedi+hayaletli bir build var ama cowsep genelde bloodrazor+mahvolmus alıyor.Sebebi as ve on-hite dayalı build yapması.
quote:
Orijinalden alıntı: 11_serhat_11
quote:
Orijinalden alıntı: Everett
Sanki ebedi geç çıkıyormuşsun gibi geldi birde kanasusamış yerine ölümün dansı olmaz mı ?
Önceden kanasusamıştan önce çıkıyordum ama böyle denedim daha iyi oldu. Can çalmayı çok geç almak sıkıntı oluyor. Ölümün dansı denemedim şahsen ama bir kanasusamış etkisi olmaz diye düşünüyorum. Yine de gelecek sefere deneyim aklıma da gelmemişti hiç.
pen ve as build çok daha iyi bence
Kanasusamış kadar bir şey değilmiş cidden kanasusamış bir kaç vuruştu canı fulluyor ben canı doldurduğunu bile fark edemedim kanasusamış daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme