Şimdi Ara

Master Free Elo Build (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Statik yerine ga yada banshee alınırsa is yapar
  • mastera ne kadar buff gelse ölümsüz olsa hertürlü tek atsa yinede oynamayacağım bir champ aşırı derece itici geliyor bana
  • İnanılmaz bir taşıma kapasitesi var smurfumu kendi seviyeme getirdim Master ile. 1v5 taşır yeter ki ilk 20dk'da rakip çok fazla kule almamış olsun.

Master Free Elo Build

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 25 Ağustos 2014; 16:37:58 >
  • ben yaban alevi-gezgin çizmesi-ebedi-statik-son fısıltı-son eşya hydra veya kanasusamış
    yapıyorum gayet memnunum. lifesteal istemiyosanız koruyucu melek alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralorti70

quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

quote:

quote:

quote:

Normal oyun???

Sen bir şeyi direkt olarak ranked'da mı deniyorsun bronz efendi?

Normal oyun ve free elo demişsin onu dedim alınma hemen

Denemeye gerek var mı? Ya oyuna yeni başladın ya da karşına master gelmedi.

Kardeş Masterı EZEMİYORSAN sorun bende değil sende çünkü aşırı squish ve gang potansiyeli yok karşıdaki Lee ortalığı darmaduman ederken sen ifrit kesersen hangi takım sana sövmez.

Bu buildle karşıma onlarca lee geldi. Ben ifrit keserken adam bota gank atıp killeri aldı. Ama hiç bir işe yaramadı. Kaç kere red çaldırdım, kaç kere blue çaldırdım. Ama hiç bir şeye yaramadı. Build zaten ucuz. Yani Master'a göre. 3-4 kill alsın yeter. Mid game sonları her türlü taşır. Master taktiği basit. Eğer takım çok güçsüzse tfye dalarsın, ölürsün ama tf win alırsınız. eğer takım güçlüyse yani fark yoksa, 5-6 saniye beklersin canlar azaldığında girersin pentakill. zaten saldırı hızı nedeniyle 13-14 levelda q cd 3 saniye falan oluyor.

• Özellikle akali gibi aşırı güçlü ama kırılgan şampiyonları 18 level + full buildle 2 düz vuruşta kesiyor.
  • Halen mastır durduramayanlar var te allam ya
  • http://www.lolking.net/summoner/tr/3542032#matches/152353028 Penta attığım maç adam bana neden statik almıyorsun diyordu
  • normal oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok !
    Normal oyunda en az 20 oyun + Ranked'da 3-4 oyun oynamışımdır
    Dakika 10dan sonra herkez başlıyor ağlamaya ' karşı jungle 10 kere geldi sen nerdesin '
    vs vs ama eğer koridorlar ezilmiyorsa çok yüksek oyun taşıma kapasitesi var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Normal oyun???

Sen bir şeyi direkt olarak ranked'da mı deniyorsun bronz efendi?

Normal oyun ve free elo demişsin onu dedim alınma hemen

Denemeye gerek var mı? Ya oyuna yeni başladın ya da karşına master gelmedi.

Kardeş Masterı EZEMİYORSAN sorun bende değil sende çünkü aşırı squish ve gang potansiyeli yok karşıdaki Lee ortalığı darmaduman ederken sen ifrit kesersen hangi takım sana sövmez.

Bu buildle karşıma onlarca lee geldi. Ben ifrit keserken adam bota gank atıp killeri aldı. Ama hiç bir işe yaramadı. Kaç kere red çaldırdım, kaç kere blue çaldırdım. Ama hiç bir şeye yaramadı. Build zaten ucuz. Yani Master'a göre. 3-4 kill alsın yeter. Mid game sonları her türlü taşır. Master taktiği basit. Eğer takım çok güçsüzse tfye dalarsın, ölürsün ama tf win alırsınız. eğer takım güçlüyse yani fark yoksa, 5-6 saniye beklersin canlar azaldığında girersin pentakill. zaten saldırı hızı nedeniyle 13-14 levelda q cd 3 saniye falan oluyor.

Eğer karşı takımda cc varsa o dediğini yapamayabilirsin ki cc olmayan Bi Team varsa karşında Bi zahmet kazan Lee işe yaramaz sözünede yorum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Master durdurmak en kolay bi stuna gidiyor :)

master varsa morgana veya onu engellemek için ufak bi hero hemen eritiliyor ama siz kacıyorsunuz
  • Adama bak hem free elo demiş hem de normal oyun. Elo ne desen bilmez
  • şu free elo konusu açanlar lolking atsında ligine bakak
  • Bi thorn naile bakar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.