Şimdi Ara

Master Yi ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her oyun bir master her oyun bir jax. Bıktım artık kusasım geliyor gördükçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Her oyun bir master her oyun bir jax. Bıktım artık kusasım geliyor gördükçe.

Aynen öyle ya, stun falan iyi güzel durduruyoruz ediyoruz da görmekten her önüne gelenin almasından bıktık bundan bahsediyoruz. Gerçek anlamda "noob" herosu oldu artık ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

right click diyenlerden nefret ediyorum bu şahislar alır annie stun açar bas r q e w vsvs ondan sonra bak gordunmu ben skill kulanıyorum arkadaş al her oyun right click free win yap ama bu şahislar aldığında genelde skor şöyle olur 5-14 -7 vay arkadaş susarlar konuşmazlar bile

He zaten yi skillshot herosu kralsın sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş gel duo atalım west yi pick liyeceksin tamam sonra ss çekip buraya koyacam hadi bekliyorum

nick yaz ekliyeyim boşa msj yazmıyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 7 Ağustos 2013; 16:07:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamki

quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Her oyun bir master her oyun bir jax. Bıktım artık kusasım geliyor gördükçe.

Aynen öyle ya, stun falan iyi güzel durduruyoruz ediyoruz da görmekten her önüne gelenin almasından bıktık bundan bahsediyoruz. Gerçek anlamda "noob" herosu oldu artık ya...

Gül gibi hero çok iyi şeyler başarıyor ama çoluk çocuğun eline düştü insanlar psikolojik olarak master yi'yi ezik olarak görüyorlar. yani yakında "master yi al hızlı hızlı kflrna vur knk" diye trolleyenler görürsek şaşmamak lazım

• quote:

Merhaba arkadaşlar, bugün yaklaşık 10-12 oyuna girdim ve yaklaşık 7 tanesinde Yi vardı. Artık hem Yi görmekten bıktım hem bu kadar OP olmasından bıktım. Nerf getirilmesini düşünüyorum ve artık LoL Desteğe ticket atıcam .. Sizin düşünceleriniz neler ?

Aman Lol supporta mesaj atinca bir anda çözmesinler.

• Bence o kadar da op değil sadece ad tarafına ağırlık verilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Merhaba arkadaşlar, bugün yaklaşık 10-12 oyuna girdim ve yaklaşık 7 tanesinde Yi vardı. Artık hem Yi görmekten bıktım hem bu kadar OP olmasından bıktım. Nerf getirilmesini düşünüyorum ve artık LoL Desteğe ticket atıcam .. Sizin düşünceleriniz neler ?

Aman Lol supporta mesaj atinca bir anda çözmesinler.

ArminA yanıtlamış, çok kısa ve net "ins. cnm yha .s.s" türü bi cevap vermiş..

• Top lanede bızım lee'yi ezen bir master vardı. 6-0-2 oynuyordu
    Late game Fiddlesticks ile adamın canına okudum. Basıyorum feari adam kendıne gelene kadar bizimkiler eritiyodu
  • y yi en çok fidd dagıtıyor ora kesin

rakipte yi varsa supp fidd fena eder onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

karşıya gelince free win, noob herosu oldukça kolay counterlayabiliyorsunuz tfde işe yaramıyor.

Bu kelimeyi kuran adam bronzdan öte deildir ve oyuna tr başlıyan 12 13 yaşında cocuklardır diye düşünyrm
  • quote:

karşıya gelince free win, noob herosu oldukça kolay counterlayabiliyorsunuz tfde işe yaramıyor.

Çelıncırlar toplanmış konuya.
  • fiddle fear - rammus taunt - malz ulti - böyle uzun süreli cc lerde master yi sadece ekmek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbrainx

quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

Beyler şunu anlayın NO CC NO WİN!

ah birde o win kelimesinin i harfi küçük olsa vericen sosyal mesajıda.

BOM ! Headshut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

quote:

Bu kelimeyi kuran adam bronzdan öte deildir ve oyuna tr başlıyan 12 13 yaşında cocuklardır diye düşünyrm

ahahha platım qnq, oyun tecrübeme dayanarak konuşuyorum sizin gibi 100 eloda master yiden korkmanız kolay.
  • Skilleri cok hos ve iyi hasar veriyor
    Noob olmama ragmen en iyi kullandim karakter.

• Bu oyunda en nefret ettiğim şampiyon. rework gelmeden önce de hiç sevmezdim. kesinlikle nerf gelmesi gerek. ilk defa bir heroya nerf gelmesi gerek diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

ahahha platım qnq, oyun tecrübeme dayanarak konuşuyorum sizin gibi 100 eloda master yiden korkmanız kolay.

neymiş senin oyun tecrüben yapay zekaya karşımı, internet cafeden oynuyan cocukların darius'a noob herosu demesi gibi noob herosu ne lan ingor bb cnm

• quote:

quote:

quote:

quote:

neymiş senin oyun tecrüben yapay zekaya karşımı, internet cafeden oynuyan cocukların darius'a noob herosu demesi gibi noob herosu ne lan ingor bb cnm

ingor ne demek ? ahahaha

• yeni bi goril türü ingor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.