Şimdi Ara

Master Yi Ne Kasılır ? (Build Yaptım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Julimezar

Size bir master taktiği iyi okuyun.

6 ie alın ve haritadan rasgele bir yere gidin sonra kalkın bilgisayardan çay filan koyun tuvalete gidin su için geldiğinizde penta atmış oluyorsunuz sonra w ile can doldurup barona gidin sonra tüm kulelerle 1 vs 1 atıp nexusu da alın sonra win.

ie derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

quote:

6 ie alın ve haritadan rasgele bir yere gidin sonra kalkın bilgisayardan çay filan koyun tuvalete gidin su için geldiğinizde penta atmış oluyorsunuz sonra w ile can doldurup barona gidin sonra tüm kulelerle 1 vs 1 atıp nexusu da alın sonra win.

ie derken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

quote:

ie derken ?

lütfen söyle

• Oha burada neler olmuş böyle ibretlik konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ad ve kritik çok önemli aksatmamalısın hele edebi kesinlikle olmalı. Benim en sevdiğim herolarımdan basit görünebilir ama iyi kasılırsa acayip damage vuruyor ve seri oldugu icin hemencecik kuleleri alıyor rahat bu yüzden seviyorum. Buildi yalnızca özel olarak veririm kendi buildim illa çok istiyorsan özele gel.
  • 4ie 2bt çık gg wp omg yi nerf plz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penta atma taktiği; Q tuşuna kağıt sıkıştırın gidin su için yemek yiyin gelince penta garantili.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.