Şimdi Ara

Mastercard, Amazon Prime İlk 2 Ay Hediye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
8
Favori
5.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 lira için kampanya yapmışlar heralde kampanya masrafları kampanya da dagitacaklari 8 liralarin 10 mislini geçmiştir.

Çöp oğlu çöp akses.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyapacagizz N kullanıcısına yanıt
    Sen yenisin galiba ... Güzel kafa, iyi günlerde kullan .
  • 20likcivi kullanıcısına yanıt
    Sen çöp toplamaya devam et, belli ki sadece çöpten anlıyorsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Amazonu trendyol,n11 gibi sananlar varmış arkadaşın dediği gibi vpn açıp sipariş verseniz bile lap diye kalırsınız o sipariş kargoya çıkmaz.

kaçıncı fake hesapla kaçıncı alışverişim unuttum. nerden çıkıyor böyle troller. dewamke

• Bir ay zaten bedavaydı bu şekilde ikinci ay da hediye olmuş oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün boş yere kargo ücreti ödedik desenize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07E

kaçıncı fake hesapla kaçıncı alışverişim unuttum. nerden çıkıyor böyle troller. dewamke

Alıntıları Göster
    Bi kere yakalanılır zaten. Amazon affetmez.
  • quote:

Alıntıları Göster

Banlanınca buraya gelip hıçkıra hıçkıra üzülmezsin umarım kardeşim. Şuanda kullanman banlanmayacağın anlamına gelmiyor, teşvik etmeyin şöyle şeylere. Ayda 7 tl vermemek için binbir şebeklik yapıp birde utanmadan yazmaya gerek yok.

• amazonda ikinci hesap riskine girilmez.

Her ay axessle 7 tl oduyorum yapacak bi sey yok
  • Yav he he ...
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Banlansam ne olacak taş atıp kolum mu yoruldu. Yeni hesap açarım. Çok mu zor

• Hocam ağır şartlar esnetilmiş, benim 2 sene önce amazon hesabım abimin kredi kartıyla alışveriş yaptım diye. Kredi kartını bankadan, hesabı komple, banlandı diye yeni hesap açtım hemen banlandı. Telefonla ulaştım noluyor dedim çalıntı kredi kartı şüphesiyle dendi. Benim adım ile sipariş verilen kredi kartında ki ad aynı değil diye. O hesaplara bir daha ulaşamadık. Kredi kartını açtırmak için uğraştık. Kanıtlamak için uğraştık.

Daha önce 2 3 kez gördüğüm yazılan olay ise e-ticaret sitelerinin çoğundan sipariş veremediklerini söyleyen kişiler gördüm.

Yani öyle 3 kazanacağız derken ban gelebilir. Şartlar eskisi gibi olmayabilir tabiki ayrı konu. Olmaz demek yanlış bizzat yaşadığım için söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 16 Ocak 2021; 6:45:32 >
  • quote:

Banlansam ne olacak taş atıp kolum mu yoruldu. Yeni hesap açarım. Çok mu zor

Zaten sorun bi kere banlanmak. O isim, kredi kartı ve adres ile alışveriş yaptırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager147

Zaten sorun bi kere banlanmak. O isim, kredi kartı ve adres ile alışveriş yaptırmaz.

Alıntıları Göster

teorik olarak yüzlerce kredi kartı numarası alabilirim (sanal kart)

yine teorik olarak yüzlerce isim yazabilirim (kargocu kimlik sormuyor)

yine teorik olarak onlarca adres verebilirim (ev müstakil kat 1 daire 3 kat 2 daire 4 vs vs olmadığı halde yazabilirim )

• quote:

teorik olarak yüzlerce kredi kartı numarası alabilirim (sanal kart)

yine teorik olarak yüzlerce isim yazabilirim (kargocu kimlik sormuyor)

yine teorik olarak onlarca adres verebilirim (ev müstakil kat 1 daire 3 kat 2 daire 4 vs vs olmadığı halde yazabilirim )

Alıntıları Göster
    Yüzlerce kart numarası alsanızda isminiz sabit kalır.
    Tabi siz diğer banlanan arkadaşlardan iyi durumdasınız. İşlem yaparsınız. Onlar yapamamıştı.

• kampanyanın hangi bankaya özel olduğunu yazmak çok mu zor ?

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 16 Ocak 2021; 17:16:52 >

• Bu kampanya benim gqranti bonus flashta da görünüyor sormak istediğim sanal kart açıp başvursam yararlanabilir miyim.

• sak0575 kullanıcısına yanıt

Enpara müşteri hizmetleriyle yazıştığımda encard tarafında böyle bir kampanya olmadığını söylediler. Papara'ya sormadım bile. Mastercard logosu var ama BKM Express'e bile eklenemeyen bir kartmış.

Alıntı

metni:
    Kampanya AkbankDenizbankFibabankaGaranti BBVAINGQNB Finansbank Mastercard logolu banka ve kredi kartları, HSBCKuveyt Türk Katılım Bankası ve Vakıfbank Mastercard logolu kredi kartları için geçerlidir.

Amazon.com.tr: Amazon Prime Mastercard Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 22 Ocak 2021; 21:24:45 >

• İade alan var mı? 5 Mart’a kadar yatacağı yazıyordu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.