Serhat şampiyon olursa -ki olucak gibi, gelmiş geçmiş en iyi yarışmacı olur TV tarihinde. Programın girişinden sonuna kadar kendine güvenen, basit şekilde şampiyon olucam, çarpışarak gelin benle diyen adam hala sözünden 1 kere bile dönmedi. Müthiş bir ego, gördüğüm en kaliteli egolulardandır. Egolu olcaksan böyle olucan işte :) VALLLAHI SENCIYIZ SERHAT! |
🔪🥩 MasterChef Türkiye 2020 🥩🔪 ŞAMPİYON SERHAT! (61. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BucephalasSerhat şampiyon olursa -ki olucak gibi, gelmiş geçmiş en iyi yarışmacı olur TV tarihinde. Programın girişinden sonuna kadar kendine güvenen, basit şekilde şampiyon olucam, çarpışarak gelin benle diyen adam hala sözünden 1 kere bile dönmedi. Müthiş bir ego, gördüğüm en kaliteli egolulardandır. Egolu olcaksan böyle olucan işte :) VALLLAHI SENCIYIZ SERHAT!
-
quote:
Orijinalden alıntı: FuskoKayhan reisin hakkını büyük yediler hocam
Ahımız var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ahahah kesinlikle -
Geçmiş olsun Barbaros’a iyi maçlar aldı ama bu dönemi Serhat’la başlayıp Serhat’la kapadık. -
Şeflerine önüne yapamadığı tabağı vermemek için yalandan yere düşüren barbaros finale kalmış vay be.
-
Serhat Başkanın basit bir şekilde birinci olması lazım -
Ben hemşerim olarak Emir in şampiyon olmasını istedim son tatlı bölümünde yaptığı tatlı seçimi ve özeleştiriyi kimse yapmadı şuana kadar büyük bir olay bence.
Barbaros'un 1.olmasını istiyorum gönlüm ondan yana adamın yapamadığı yemek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Final başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Serhat başkan hani final günü saçları kazıtcaktın -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 3 Ocak 2021; 23:40:9 > -
Kim kazandı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Kim kazandı?Birazdan açıklanacak, ikisi de hak etmişti zaten. Rahat bir final izliyorum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 4 Ocak 2021; 0:18:31 > -
Serhat kazansın. Barbaros kazanmasa da olur -
-
Bir saniyeliğine Acun aynı bu şekil göründü
-
vay be serhat
-
Basit bir şekil de hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X