Şimdi Ara

Mastervedi deneme günlüğü ve sıralama tahmini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Matematik icin soruyosan zaten lisede konulari gördüğümüz zaman dinlerdim seviyorum cunku matematigi bu yil da ygs icin fem konu ozetliyi lys icin mat 2 soru banlasini çözdüm mat 2 icin ekstradan simetrilerden eksik konularimi tamamladim karekok soru bankasindan da az biraz cozdum bu kadar bi de turev icin apotemiyi limit icin de yuzdeyuz kullandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam netler çok iyi troll degilseniz haftayadan sonra sizden de bir tavsiye konusu bekleriz mat netleri hakkinda :)

• gatabetaalfa G kullanıcısına yanıt
    Umarim sinav guzel gecer de konu acicak duygusal halde olurum :D

daha demin birine yazdim mat icin yaptiklarimi onun disinda pek bi sey yok. Biraz ilgi ve alaka onemli bence mat icin mesela ben ugrasmayi seviyorum zor sorularla her ne kadar yapamasam da cogunu :D

Bunlar dışında aklima bi sey gelirse sonradan konu acarim tabii

• MasterVedi M kullanıcısına yanıt
    Peki hocam tamamdır

• Iyisin hocam. Biyolojiyi nasil 30 yapiyorsun bir mf4 olarak aklim almiyor. Ben mf3ten tercih yapcak gibiyim biyoloji kotu geliyor. Ben de 700 lere cekmeye calisacagim.

• Ya oraya 30 yazdim da 1-2 defa falan yapmisimdir. Denge cozdum biyolojiden bir ara denge netlerimi de yazarim buraya

Fenlerin hicbirinden full yapmak nasip olmadi bana hocam. Insallah sinavda olur. 1-2 defa da az degil bence

• İmdatttttt herkes çok iyi yapıyor bu ne ya ben Batıcam bu gidişle hayaller Boun hayatlar Ankara olacak

• serenatay S kullanıcısına yanıt
    Hahahaha oyle deme benim de hayaller boun ama bilkent olsun benim olsunculuk da var biraz :D

• Kardeşim tebrik ederim o süre içerisinde tüm sorular yetiştirip üstünede fule yakın çıkarmak büyük iş helal olsun

Valla kıskandım benim matematik 45 den yukarıya çıkamadı tıkandı garibim orda ötesi gelmiyor zaten minimum her sınav 3 tane dikkat hatası yapınca iyi bile 45 şükür yani 😁 Bilkent de güzel ama Ankara pek değil gibi tek sıkıntım o 🙈

Evet dikkat hatalari kotu gidermenin belli bi yolu da yok maalesef sakin kalmaya calisicaz elimizden geldigince :D. Bilkent super valla . Burs var yurt var mis gibi egitimi var yurtdisi baglantilari guclu. Dedigin gibi bi ankarada olmasi kotu :D

• Noluyo lan burada

• rica etsem ders ders kullandığın/önerdiğin kitapları yazar mısın
    Haha yok artik ya :D 2015 lys mat cozdum bugun 3 y geldi. 3u de dikkat hatasi cikti nazarin mi degdi ne shshajs

Ay bilemedim bak şimdi🙄 neyse okurum üflerim ben bir de nötrler 😁 Yine kötü değil boundasın seneye bir aksilik olmazsa gibi 🙂🙂

• Brütal kullanıcısına yanıt
    Yazarim tabi

Mat1: fem konu ozetli soru bankasi

Mat2: simetri seti, fem beyaz sb, karekok lys sb, apotemi ve yuzdeyuz fasikulleri

kimya: palme ygs soru bankasi, ygs simetri, lys simetri, palme organiksb, fem beyaz sb, siradisianaliz sb

fizik: fen bilimleri cizgiustu sb, fembeyaz sb, palme sb, lys simetri

biyoloji: fem beyaz sb, fen bilimleri yildiz sb, final 3 yazarli sb, palme sb lys simetri

Geometri : fembeyaz sb, lys simetri

fenlerde ozellikle kullandigim kaynaklarin cogu yarim ama genel olarak boyle :D

Dengeleri kac dakikada bitiriyorsunuz (mat)
    2013 lys yi kac dk bitirdiniz

• 2013 lys de 7-8 dk artti normalde dengelerde de 10-15 civaridir heralde ama sanmiyorum 15 dk arttirmiyorumdur dusununce :D
    Oyle cok hizli cozemiyorum zaten ama yetisiyo bi sekilde

• Arkadaslar mattan 49-1 geodan da 29-1 bekliyorum. Umarim yanlis hatirladigim bir soru yoktur. Bu hafta cozecegim fen denemelerini de eklerim buraya.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.