Şimdi Ara

Mat Deneme Sorularım(Yeni Sorular) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • up
  • beyler bi yardımcı olun
  • hocam teşekkür ederim,ama bir çoğunu bende biliyorum işlem hatasımı yoksa başka hatamı cevap anahtarındaki cevapları bulamıyorum o yüden detaylı çözerseniz sevinirim
  • peki hocam teşekkür ettim,yardımcı olmayı düşünmeniz bile yeterli
  • bi el atın beyler
  • iyi çalışmalar
     Mat Deneme Sorularım(Yeni Sorular)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o2eml -- 9 Haziran 2015; 18:43:26 >

• 19.soruda 1 yerine. Coskare+Sinkare yazıcaksın sin2x i de 2sinxcosx diye yaz. Cosx-sinx in karesini elde eder kökten kurtarır integralini alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o2eml

iyi çalışmalar

önclikle teşekkür ederim 19.soruda sin2x yerine cos(90-2x) yazarak yapsak ta olur mu,bir de bir fonksiyon grafiğinde her yer için türevi aynı mı alıyoruz,,aslında kafama takılan bunlar

• 44fthhkn44 4 kullanıcısına yanıt
    19. soru tipini ben hiç o şekilde çözmeyi denemedim o yüzden denemen lazım hocam , fonksiyon grafiğinde doğrunun eğimi 2 olduğu için doğruyla fonksiyonun teğet olduğu kısımın eğimi de 2 olacaktır.eğim türeve eşit olduğuna göre oradaki türevi de 2 demektir." heryer için türev aynı " şeklinde bir genelleme yapamayız çünkü türev sadece A noktasında aynı
  • anladım hocam bende zaten A yı kastetmiştim çok teşekkür ettim,iyi çalışmalar
  • Ilki Kök iki eksi bir diğeri 24

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkinde kökün içindeki 1'i sin^2(x) + cos^2(x) diye aç. Sin2x i de aç. Orasın sinx- cosx 'in karesi geliyor. Mutlak sinx-cosx diye çıkıyor. Verilen değer aralığında sinx-cosx pozitif olduğundan aynen mutlaktan çıkıyor. Sonra normal integral çözümü.

Diğer soruda da f(6) =6 ve f'(6)=2 oluyor. Aşağıda verilen ifadenin türevi g'(x)=2.f(x+1).f'(x+1) diye oluyor. X yerine 5 yaz sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.