Şimdi Ara

Mat siyah renkli bazı iPhone 7'lerin boyası dökülmeye başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet 5c'ye giydirdi ama onun kasası 7 kasasından çok daha sağlam. 5/5s kasası da öyle. Evladiyelik, alınabilitesi olan cihazlar. 7'ye bulaşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Millet 5c'ye giydirdi ama onun kasası 7 kasasından çok daha sağlam. 5/5s kasası da öyle. Evladiyelik, alınabilitesi olan cihazlar. 7'ye bulaşmayın.

Soyulmadık yeri kalmayan siyah iPhone 5 i ne çabuk unuttunuz
  • 0tyldrm0 kullanıcısına yanıt
    Tabi. 5'in kronik sorunu vardı. Hemen önceki mesaja düzenleme geçiyorum.

• firma telefonun patladığını kabul etti.hava alanlarında yasaklandı ve üretimi durdu.

boya atması ile telefonun patlamasını kıyaslamak komik olmuş.ben durduk yere boyanın atacağını düşünmüyorum.düşürülmüştür ya da hor kullanılmıştır.kılıfta kullanacaksın boyası atacak, inandırıcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci elde en az 200 300 tl gitti bile...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfsız kullanmayın sizde. Islak elle temas ederseniz plastik samsunglar bile boya atar :)
  • Jet Black kullanıyorum
  • Kim ne derse desin Apple.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan böyle 2.el de satarken sözler uzadı,boyası originalmi? Hayır ama original e yakın spray var onu kullandım farkedemez kimse

• 4aydır kullanıyorum hiç birşeyi yok

• kullanıcı hatasıdır o
  • Htc 10 da Carbon Grey renkte benzer sorunu yaşayan çok. Benim cihazımda aldıktan 1 hafta sonra boyası dökülmeye başladı. Apple benzer hatayı iphone 5de de yapmıştı.

• Bu boya dökülmelerini garanti kapsamına da almıyor teknik servisler bildiğim kadarıyla.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    2 sene bu işi yaptım. böyle bir şey elbette var. niye yapmadıklarını bilmiyorum. düşünememiş olamazlar zira eloksal işlemi maliyeti artırır.
    mesela bu telefon eloksal kaplama. hafif mat görünümlü, modern bir görünüşü var. ayrıca eloksal aslında alüminyumoksit olduğu için boyası da çizilmez.

Mat siyah renkli bazı iPhone 7'lerin boyası dökülmeye başladı

bu da eloksal kaplı parçaların kaplamalarının ne kadar kusursuz olduğuna dair başka bir örnekhttp://www.medispengler.de/img/vlb_images1/imgb7359.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 13 Şubat 2017; 9:28:35 >

• Çiziklerden dolayı lokal boyali ayfon7 satiliktir. Herhangi bir kazasi yomtur şaside direklerde oynana yoktur. Keyfe keder boyalidir.

• Düşmez kalkmaz bir Allah var

• Apple en düşük kapasiteli versiyonunu 3500 tl'ye satıyor. Yazıktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: but you promised

quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

iphone 5tede aynı şekilde durduk yere çizilip boyası çıkıyordu..

hocam 5S kullanıyorum aynı durum bende de var. özellikle yan çerçevelerde. telefonu masaya bile değil sürekli yumuşak zemine koymama, hiç düşürmeme rağmen böyle olması can sıkıcı. bumper kılıf düşünüyorum kılıfla kullanmaya alışamadım. az önce kılıfı çıkardım ve tekrar baktım yine üst kısımın boyası atmış. kılıfa rağmen...

Soyulma olmasın diye bende ilk kılıfla kullanıyordum ama asıl soyulmayı bu kılıflar yapıyor. Telefon 9-10 ayda bayagı çizilmişti. özelliklede arka cephe ki dikkatli kullanıyordum. Bu toz tanecikleri kılıfa giriyor ya da kılıftan bir şekilde oluşup sürtünme oluşturup çiziyorlar. Sonra gittim şikayet ettim yeni telefon verdiler, o telenu alır almaz arka cepheye jelatin yapıştırdım. Kaç senedir bu şekilde kullanıyorum o kadar düşmesine rağmen bir çizik yok. Yumuşak olsun sert olsun kılıftan uzak durun

• Boyatırsın lokal boya dersin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.