Şimdi Ara

mat2 35 net yapmak yardimm ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ExtraJudical

Dostum kolej mezunu arkadaşım var çocuk özel ders alıyor dershaneye gidiyor ona rağmen 20-25 çıkartabiliyor yani moral vermek iyi ancak puanını gördüğünde üzülmek daha kötü , hedefi yüksek tutmak güzel ancak gerçekleri konuşmak gerekirse 20-25 tane yaparasan bence iyi başarı derim.

Haklısın kardesim ama özel ders alıp kolej mezunu olsaydım yanı o kadar zengın olsaydım ben fullerdim dedigine katılıyorum ama arkadasının gayretıyle benım kı aynı mı bılemem inş herkes yuksek yapar ve istedigi yere gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlardan zeka fışkırıyor maşallah,yok arkadaşı koleje gidiyomuş+özel ders alıp 20 net çıkartıyomuş biri anadolu liseleri 35 yapar fen liseleri şunu yapar.
    Sadece temel mat bilgimle girdim tek bildiğim konu karmaşık sayılardı 17 net çıkardım girdiğim denemedeki sorularda kaliteli sorulardı burda her konuşanın lafına bakma yarısı yalan konuşuyor yada seni üzmek adına konuşuyor trigonometri bilmek sana katkı sağlar fakat tek trigonometri bilmek yada konu bilmek yetmiyor o konunun sorularını ne kadar çözebildiğin önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Yorumlardan zeka fışkırıyor maşallah,yok arkadaşı koleje gidiyomuş+özel ders alıp 20 net çıkartıyomuş biri anadolu liseleri 35 yapar fen liseleri şunu yapar.
    Sadece temel mat bilgimle girdim tek bildiğim konu karmaşık sayılardı 17 net çıkardım girdiğim denemedeki sorularda kaliteli sorulardı burda her konuşanın lafına bakma yarısı yalan konuşuyor yada seni üzmek adına konuşuyor trigonometri bilmek sana katkı sağlar fakat tek trigonometri bilmek yada konu bilmek yetmiyor o konunun sorularını ne kadar çözebildiğin önemli.

bu arkadaş çok doğru söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Yorumlardan zeka fışkırıyor maşallah,yok arkadaşı koleje gidiyomuş+özel ders alıp 20 net çıkartıyomuş biri anadolu liseleri 35 yapar fen liseleri şunu yapar.

Aynen kardeşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.