Şimdi Ara

Mate 10 Pro 3199 TL + 75 TL Axess Chip + 300/50 Hepsiburada Hediye Çeki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
7.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Huawei malzeme kalitesi ve Servisi açısından Xiaomi telefonlarla kıyaslanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 24 Eylül 2019; 19:26:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece mediamarktta 2900 TL idi sanırsam kupon da kullanilabiliyordu. 2750-2800 bandında alinabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 23 Eylül 2019; 21:27:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baysbawer B kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt'ta her telefon ucuz gözüküyor fakat hiçbirinin stoğu yok. Stoğu biten telefonu ucuza gösteriyorlar.

Stok var mı yok mu diye bakıp yorumlayın lütfen

Ben 1 ay önce 3280 e aldım o zamandan beri fiyatına bakıyorum. Dip fiyatı 3200 mate 10 pro'nun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 23 Eylül 2019; 19:59:57 >
  • severek kulanıyoruz. tavsiye edilir.
  • Mağazada 1 seneyi geçti teşhiri var hala o kadar cihazın arasında en güzel tasarımı olan ve malzeme kalitesi olan cihazlardan biri. Outlet yarı fiyatı falan yapsalar öylesine alırım o derece.
  • Mate 10 pro güzel cihaz normalde her sene aldığım telefondan sıkılır takas edip telefonu değiştiririm ama mate 10 pro ikinci senesine girecek ve hala sıkılmadım kamerası muazzam yüz tanıma var parmak izi hızlı şarjı güzel gidiyor daha ne istiyeyim bu telefon 2020de çıksa sırıtmaz tasarımı çok hoş bu fiyat bandında günümüz orta-üst segment telefonlarına hala taş çıkartır

• havale ile 3.020 TL yazıyor. Sepete eklenebiliyor. Ama 29 gün sonra stoklarda yazıyor. Almak isteyenin firmaya stok bilgisi sorup öyle sipariş vermesi uygun olur.

• AİGUN kullanıcısına yanıt
    Haklısınız şu anda da o fiyata ama stok yok. Stok olmamasına rağmen flaş indirimli ürünler arasına sokmuş cihazı anlaşılan.

• lg nin G2 si neyse benim için Huawei mate 10 pro da odur. Samsung s9 plusa geçeyim dedim hemen geri döndüm. Gerçekten her anlamda sıkıntısiz stabil bir cihaz.

• Telefon iyi güzel, geçen sene ben de almaya niyetlendim ama bu telefon çıkalı 2 yıl oldu, yani artık hem tasarım olarak, hem de donanım olarak eskidi. Yazılım hala güncelleniyor olabilir, ama bu demek değil ki her yazılıma telefon uyum sağlayacak.

Bunun yerine özellik olarak bir tık altı olup 2019 model telefon almak daha mantıklı.

Tavsiye isteyen varsa da OnePlus modellerine baksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Bu aralar telefon alacağım bende galiba lg g5 alıp geçeceğim. Nedense ben psikolojik sınırımı hala 2000in üstüne çıkaramadım.

Bu arada gcam lg lerde ön kamerayı baya bi toplarlıyor.
    G5 alıp hayatının hatasını yapma.
    Xiaomi note 7 al

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Biraz açar mısınız? Bende şu an lg g6 var çok memnumum, bunu eşime verip kendime alacağım. Telefon çok donanımlı gibime geldi. ois nfc infrared, 800nits ekran, ve en önemlisi değişebilir pil.

• Bu telefonun siyah rengini nerden bulurum bilen varsa lütfen yardımcı olsun,heryerde hiç sevmediğim kahverengi var
  • Antutu skoruna bakıp telefon alanlar 2013 yılında takılı kalmıştır. Artık telefonun malzeme, ekran, kamera kalitesine ve sağlamlığına bakılıyor.

Bu mesajım silinmiş nedense. Diğer çok bilmiş antutusever arkadaşın mesajınıda silin birdaha silecekseniz.

• Fiyat tekrardan 3199 TL

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.