Şimdi Ara

Mate 10 vs One Plus 5T (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tasarım dedikten sonra pek bir okuma isteği gelmedi ama yazmışsin yine okuyayım dedim sanırsam senin bildiğin markalar Huawei Samsung LG HTC biraz çin piyasasına hakim olsaydın tasarım konusuna girmezdin bu arada ios demessin stabillik için evet stabil çünkü çok saçma bir sistem ve çok boş bir sistem olduğu için normaldir en ufak bir kişisellestirme yok maalesef iPhone x dediğin telefonun bir artısı varsa buyur şuan çin piyasasında iPhone x e fark aticak okadar çok telefon markası varki gerek tasarım gerek güç manasında sanırsam sen hiç Xiaomi miu arayüzü duymadin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NikelAdam kullanıcısına yanıt
    Senin şuan ne yapmaya çalıştığını pek anlamadım. Sanırsam mesaj sayını arttırmaya çalışıyorsun konuşarak. Bir anlam çıkartmak zor dediklerinden. Çin piyasası na hakim mi olsaydım ? Tasarım konusuna girmez miydim ? Sanırsam sen çinde yaşıyorsun galiba ? Ülkemizde Apple, Samsung, Huawei, HTC, LG, Asus, Casper, Lenovo, Nokia, Vestel, Sony, General Mobile, Xaiomi dışında kullanılan bir marka telefon ben pek duymadım. Ama şimdide sen dersin, "uzaydan haberin yok galiba uzayda telefonlar hologram olarak kullanılıyor". İphone X in bir artısı yok mu ? Fark atacak bir sürü telefon varmış :D Xaiomi ile gelmiş burada laf yetiştiriyor. Git 2500 liraya Xaiomi al. Ve kendi kendini mutlu et. Beni de boş muhabbetinle meşgul etme. Ve İphone X e fark atacak markaları saymanı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 13 Mayıs 2018; 2:30:56 >
  • Alemdarege kullanıcısına yanıt
    Evet yavaşlatılıyor. Çünkü adamlar öyle telefonlar üretiyor ve öyle stabil bir arayüz ve işletim sistemleri varki. Telefonlar kendi kendine yavaşlayıp yenisini alma isteği uyandırmıyor. Mecburen yeni modellere talep olsun diye yapıyorlar. Ancak güncellememek sizin elinizde. Stabil bir sürümde bırakıp kullanırsın uzun seneler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.