Şimdi Ara

MATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun Fiyat (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
20
Favori
32.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OTG to OTG kablo olarak geçiyor sanırım
  • by_cyberia kullanıcısına yanıt
    Cihazı ilk aldığımda sizinle aynı sorunu yaşamıştım öncelikle sorununuz büyük ihtimalle kablonun tam oturmamasından kaynaklanıyor bütün gücünüzle bastırarak takmayı deneyin olmazsa kablonun plastik yerlerini törpüleyerek deneyin büyük olasılıkla sorununuz çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoytari -- 11 Nisan 2017; 16:9:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_cyberia

OTG to OTG kablo olarak geçiyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

quote:

OTG to OTG kablo olarak geçiyor sanırım

https://m.aliexpress.com/s/item/32711042548.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32711042548&productSubject=32711042548&shortkey=EjqUzaM7&addresstype=600#autostay

Matego kameradaki kablo bu linkteki kablo değil !!
    Matego'daki kablonun her iki tarafı da mini usb ve erkek soket.

• Evet, a118c ile karıştırdım

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    Evet , micro usb to micro usb erkek lazım bize. Araştırıyorum nette bulamadım henüz.
  • quote:

Evet , micro usb to micro usb erkek lazım bize. Araştırıyorum nette bulamadım henüz.

"micro" değil, Matego için "mini" gerekli...
    Kablo var ancak kısa boy, iş görmeyebilir.
    https://www.amazon.com/CablesOnline-Mini-B-5-Pin-Cable-USB2-5503/dp/B00T28JQUG/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1491988422&sr=1-1&keywords=mini-b+to+mini-b

MATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun Fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 12 Nisan 2017; 12:20:7 >

Eminmisiniz ? Mini değil bendeki ince mikro Usb MATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun FiyatMATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun Fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cyberia -- 12 Nisan 2017; 12:55:19 >

Abow. .....

Ben yanlış görmüşüm. Pardon .

• Hocam cihaz siparişini verdim.Ön camda şuanda a118c kamera varçç arka camda ise matego xp1 kullanmayı düşünüyorum.cihazın wifi' si ile ilgili bir sorum olacak.bir önceki sayfada da cevap vermişsiniz. görüntüyü android cihazlardan wifi aracılığıyla izleyebiliyorsunuz dediniz.görüntüyü izlemek için cihazın yanında bulunmak dışında evden işyerindne parkettiğimiz zamanda aralıklarla uzaktan bağlanma imkanı varmı.. Mesela benim evde bebek kamerası var.wifi uzaktan işten bazen bağlanıp izleyebiliyorum.bueşkilde görebiliyormuyuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutluhan1905

Hocam cihaz siparişini verdim.Ön camda şuanda a118c kamera varçç arka camda ise matego xp1 kullanmayı düşünüyorum.cihazın wifi' si ile ilgili bir sorum olacak.bir önceki sayfada da cevap vermişsiniz. görüntüyü android cihazlardan wifi aracılığıyla izleyebiliyorsunuz dediniz.görüntüyü izlemek için cihazın yanında bulunmak dışında evden işyerindne parkettiğimiz zamanda aralıklarla uzaktan bağlanma imkanı varmı.. Mesela benim evde bebek kamerası var.wifi uzaktan işten bazen bağlanıp izleyebiliyorum.bueşkilde görebiliyormuyuz..

Hayır o mantıkla çalışmıyor mlsf.
  • hocam merhaba bugun kamera geldi hemen deneme yaptım. görüntü güzel fakat ses kaydı yapmıyor veya codec farkı oldugundan ses dosyası oynatılamıyor. sizde de aynı sorun oldu mu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti6552

hocam merhaba bugun kamera geldi hemen deneme yaptım. görüntü güzel fakat ses kaydı yapmıyor veya codec farkı oldugundan ses dosyası oynatılamıyor. sizde de aynı sorun oldu mu teşekkürler

Default olarak ses kaydı ayarı kapalı, wifi den telefonla bağlanıp ayarlarından ses kaydını aktif etmelisiniz.

• Arkadaşlar mategom geldi fakat ufak bir sorunum var. Normal 16 gb micro sd HC syrox 1511 kodlu bir kart taktım. Telefondan uygulamadan girdiğimde videoları oynatmıyor ve telefonuma indremiyorum, dosyalara girince çok kasıyor. Fakat kartı çıkartıp pc ye kart okuyucudan aldım dosyaları çok net sıkıntı yok kayıtlarda. Acaba bu cihaza özel bir SD kartmı almam gerekiyor?
  • quote:

Arkadaşlar mategom geldi fakat ufak bir sorunum var. Normal 16 gb micro sd HC syrox 1511 kodlu bir kart taktım. Telefondan uygulamadan girdiğimde videoları oynatmıyor ve telefonuma indremiyorum, dosyalara girince çok kasıyor. Fakat kartı çıkartıp pc ye kart okuyucudan aldım dosyaları çok net sıkıntı yok kayıtlarda. Acaba bu cihaza özel bir SD kartmı almam gerekiyor?

Sd karttan olacağını sanmıyorum. Kamerayı ve telefon uygulamasını güncellemeyi deneyebilirsiniz.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler cevabınız için. 3 telefonda denedim 2 iphone diğeri samsung. Hızlı bir kart deneyemedim henüz, kart ve en son versiyon yükseltmeyi deneyeceğim cihazın fakat o nasıl olacak :)
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yaptım, hızlı bir kart ile denedim yine durum aynı. Toplamda 3 kartla denemiş oldum. Kayıt yapıyor kamera, pc ye kartı taktığımda alıyorum görüntüleri. Fakat telefonla wifiden dosyaları oynatmaya yada indirmeye girdiğimde cihazı aç kapa yapmak zorunda kalıyorum kitleniyor. Ne yapabiliriz çözüm olarak ?
    Yazılım sürümü kaç oldu şu anda?

Benim cihaz da eski sürüm ile benzer kitlenme sorunları vardı.

1.00.06 idi, 1.00.07 oldu. 2 iphone da denedim iphone 6 ve 7 plus. Androidde de denedim. App store da bir uygulama daha buldum KTCam , onda da durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cyberia -- 22 Nisan 2017; 8:57:6 >
  • Bu arada yeni yazılım güzel olmuş. Eskisinde telefonda wifiden bağlanınca internette sıkıntı yapıyordu, yeni yazılımda internete de sorunsuz girilebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.