Şimdi Ara

MATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun Fiyat (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
20
Favori
32.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KasarHood!

Arabayı çalıştırdıktan sonra wifi ile bağlanmak istiyorum fakat wifi listesinde çıkmıyor. Kabloyu çakmaklıktan çıkarıp takıyorum tekrar aratıyorum bu sefer görüyor. Wifi görmesede kamera kayıt yapıyor. Bu sorun ara ara yaşanıyor. Belli bir çözümü var mı?

TElefon nedir ? benim telefonda Iphone ile wifi hep açık ve her araca girdiğimde otomatik bağlanıyor. Başka model telefon ile deneme şansınız varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: KasarHood!

Arabayı çalıştırdıktan sonra wifi ile bağlanmak istiyorum fakat wifi listesinde çıkmıyor. Kabloyu çakmaklıktan çıkarıp takıyorum tekrar aratıyorum bu sefer görüyor. Wifi görmesede kamera kayıt yapıyor. Bu sorun ara ara yaşanıyor. Belli bir çözümü var mı?

TElefon nedir ? benim telefonda Iphone ile wifi hep açık ve her araca girdiğimde otomatik bağlanıyor. Başka model telefon ile deneme şansınız varmı acaba ?

Note 3 kullanıyorum. Wifi görmediği zaman note 5 ile denedim yine görmemişti. Cihazı kapatıp açtım ardından 2 telefonda gördü. Tekrar karşılaşırsam iphone ile denemeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KasarHood! -- 20 Mayıs 2017; 23:23:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba sa birşey sorucam araç kamerası ihtiyacım var diğer taraftan bütçem müsait action kamerası alarak her iki konudada kullanmak sizce mantıklı olurmu yoksa araç kamerasını bağımsız düşünüp sadece bu amaçla ve sabit olarak araçta kalmasınımı düşünmeliyim lütfen fikir verir misiniz saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tkarakabak T kullanıcısına yanıt
    Surekli arac kullanmiyorsaniz aksiyon kamerasi ilr bu sorunu giderebilirsiniz ancak uzun soluklu olmayacak cunku yapisi gerekgi sicaga dayanikli degil aksiyon kameralari.

Matego xp1 guzel bir tercih. Elimde mevcut sifir mesaj ile iletisime gecebilirsiniz.

• Merhaba 2 aydır S4 telefonuma hiç sıkıntısı kullandığım kamera programın telefon degisikliginden sonra donma takılma gibi problemler çıkarmaya başladı.surum aynı.olgu beyin videosunda mı linkten indirip kurdum.problem ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolbaris11

Merhaba 2 aydır S4 telefonuma hiç sıkıntısı kullandığım kamera programın telefon degisikliginden sonra donma takılma gibi problemler çıkarmaya başladı.surum aynı.olgu beyin videosunda mı linkten indirip kurdum.problem ne olabilir?

Yani telefon değişikliği dicem ama olmıcak

Başka tlfla denediniz mi acaba ?

• coolbaris11 kullanıcısına yanıt
    Ghz farkliligi vs vardir 2.4 ya da 5 gibisinden.

• denemedim bi deniyim ben
  • Bende arabamdaki kayıtları telefonda veya pc de açtığımda ses yok acaba neyi açmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chees007 -- 6 Haziran 2017; 21:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chees007

Bende arabamdaki kayıtları telefonda veya pc de açtığımda ses yok acaba neyi açmalıyım?

Kameraya bağlanıp ses kaydını açma ayarı olacaktı wifi den.

• Cihaza bluetooth ile bağlanmak için telefonda internet olması gerekiyormu ki acep. Eski telefonumda ilk kurulumda buldu ama teli değiştirdim yeni tel ile hiç görmedi, çekim yapıyor tabi onda sıkıntı yok. Merak ettim acaba yeni tarifemde net olmadığı içinmi görmüyor. Çünkü videoları net olmayınca açmıyor evde wifiden izliyorum.

Birde olgu hocam cihaz sanki ısınıyor gibi belki normaldir bana öyle gelmiş de olabilir. Ayrıca bir kez daha teşekkür etmek istiyorum görüntü kalitesi gerçekten güzel ve cihaz çok güzel kamufle oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Cihaza bluetooth ile bağlanmak için telefonda internet olması gerekiyormu ki acep. Eski telefonumda ilk kurulumda buldu ama teli değiştirdim yeni tel ile hiç görmedi, çekim yapıyor tabi onda sıkıntı yok. Merak ettim acaba yeni tarifemde net olmadığı içinmi görmüyor. Çünkü videoları net olmayınca açmıyor evde wifiden izliyorum.

Birde olgu hocam cihaz sanki ısınıyor gibi belki normaldir bana öyle gelmiş de olabilir. Ayrıca bir kez daha teşekkür etmek istiyorum görüntü kalitesi gerçekten güzel ve cihaz çok güzel kamufle oluyor

İnternet ile alakası yok yaw

Isınma olayı ana üniteyi zaten güneş görmeyen serin bir yere koyun harici lens ısınması normal.

Kamera şahane ötesi ama ne yazık ki stok yok sinir ediyorlar beni

Güle güle kullanın kazasız belasız günlerde.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Bencede internetle alakalı olmaması gerekir benimki de soru işte telefonu beğenmedi demek, öyle olsun bakalım

• Yeni güncelleme almış program,

MATEGO XP1 Araç Kamerası incelemesi ( Harici Lens ) Uygun Fiyat

• Arkadaşlar bu kamerayı arka cama düşünüyorum.Ve telefonumdan da anlık izlemek istiyorum,dikiz aynası gibi,geri görüş kamerası gibi.

Merak ettiğim bu kamerada görüntüyü ters çevirme özelliği var mı?yani dikiz aynasındaki gibi ters görebilir miyiz görüntüyü telefondan anlık olarak?

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ve wifi farkli adaptorlerdir. Birbiri ile iliskisi yoktur. Bu cihaz wifi ile baglaniyor. Dedigim gibi buyuk ihtimal ghz farkindan dolayi sizin telefon gormemistir. En kotu bi 100 liralik tablet alip ufaklarindan arac icinde kullanabilirsiniz oturtup.

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkürler hocam şimdilik kamera çalıştığı için çok problem değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: overhead

Arkadaşlar bu kamerayı arka cama düşünüyorum.Ve telefonumdan da anlık izlemek istiyorum,dikiz aynası gibi,geri görüş kamerası gibi.

Merak ettiğim bu kamerada görüntüyü ters çevirme özelliği var mı?yani dikiz aynasındaki gibi ters görebilir miyiz görüntüyü telefondan anlık olarak?

O ayar yok mlsf

• Gearsbest için stok gözükmüyor ürünü banggood ile 65$ dan daha uyguna alabileceğim yer var mı? (banggood kuponla o kadar düşüyor)

• Gearbestte sıkıntı var mı acaba olgu hocam. Kamera siparişi vericez, bi kaç yerden kapandı ürün yollamıyorlar gibi şikayetler duydum...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.