Şimdi Ara

matematik bilmeden muhendis olamazcilar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok merak ediyorum nerden duyuyosunuz bunlari. neymis matematik bilmeyen muhendis mi olurmusmus.

geciniz efendim yok oyle birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazılım için konuşayım. matematik kafası olmayan birisinin yazılımda başarılı olması im kan sız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barriflux -- 3 Ağustos 2018; 23:38:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barriflux

yazılım için konuşayım. matematik kafası olmayan birisinin yazılımda başarılı olması im kan sız.
    yaw birakin hocam bunlari ne matematik kafasi. print yaziyosun hello world yaziyosun bitiyor is.

matematige matematige gerek yok ingilizce yeter. hatta ona bile gerek yok google translate is gorur duzgun ceviriyor artik.

ha isin teorisini felsefini bilmek isteyen arkadaslar 0 1 i ogrensinler. neymis matematikmis gec bunlari geec

• matematik bilmeden mühendis olunmaz
  • gekko01 G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen de suyunun cıvığını cortlattın ama İngilizce bilmeye gerek yok Translate var demek nedir
  • dostum bu kafayla gidersen en fazla hello world yazdırırsın zaten. bak türev integral bilmeyebilirsin ama türev integrali çözecek kapasiten olmalı. matematik çözebilen kişiler analitik düşünebilen kişilerdir. yazılımda da bir soruna çözüm getirebilmek için analitik düşünebilmelisin.

• beyler afedersiniz de malmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekko01 -- 3 Ağustos 2018; 23:55:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HJFJHBGHHFJBGHHFYUGHJN İYİ GÜLDÜM HA mat bilmeyin ing bilmeyin bence bırak ya 01e de gerek yok niye bilsin adam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingreymane

HJFJHBGHHFJBGHHFYUGHJN İYİ GÜLDÜM HA mat bilmeyin ing bilmeyin bence bırak ya 01e de gerek yok niye bilsin adam
    aynen hocam ben de onu diyorum. wordpress yeterli bide biraz paint photoshop

• one cikarina basin up up. gercekler yuz ustune cikicak artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekko01 -- 3 Ağustos 2018; 23:58:15 >
  • Krdsm mat filann bos sen mat ögreiosn ama mantıgını anlıo msn? hyr. anca formul ezberletyrlor. mantıq 0 burda anlastk mı? tmm gel simdi

krdsm dolar 5 olms olblr ama sen ekmegi dolarla mı alıyosn hyr tmm mı smdi mhndslkte de mata grk yok tmm mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeteMitchell01

Krdsm mat filann bos sen mat ögreiosn ama mantıgını anlıo msn? hyr. anca formul ezberletyrlor. mantıq 0 burda anlastk mı? tmm gel simdi

krdsm dolar 5 olms olblr ama sen ekmegi dolarla mı alıyosn hyr tmm mı smdi mhndslkte de mata grk yok tmm mı
    ne guzel hocam iste istikrarli bir sekilde artiyor ulkemiz gucleniyor. insallah bir an once 10 olur

İngilizce bilmeyeni adam yerine koymuyorlar afedersin it muamelesi yapıyorlar artık masa başında 1 tas su translateden çeviri yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

İngilizce bilmeyeni adam yerine koymuyorlar afedersin it muamelesi yapıyorlar artık masa başında 1 tas su translateden çeviri yaparsın
    yaw birakin hocam ben ne ogrenicem. onlar turkce ogrensinler. birakin bu ameriga hayranligini conilik yapmayin

krdsmm bu ingilizceciler amarigaya kcn hainn fetöcüler

ing filamm boşşşş tr ytr bze
  • ulan adam bizimle ta$ak geçiyormuş. neyse sana paintte başarılar krşm. diğer konularda sizin gibilere artık deniyordu onlara kızıyordum da gerçekten haklılar amk

• 1 den 10 a kadar saymayı bilmek yeterli bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

ulan adam bizimle ta$ak geçiyormuş. neyse sana paintte başarılar krşm. diğer konularda sizin gibilere artık deniyordu onlara kızıyordum da gerçekten haklılar amk
    goruceksin karsim ben kendimi gelistirip google a girecem o zaman gostericem kim hainmis. matamatik matamatik hikaye

• quote:

ulan adam bizimle ta$ak geçiyormuş. neyse sana paintte başarılar krşm. diğer konularda sizin gibilere artık deniyordu onlara kızıyordum da gerçekten haklılar amk
    canimiz sikildi iki trolleyelim dedik. artik martik demeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalu Bela

1 den 10 a kadar saymayı bilmek yeterli bence.
    0 da var hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.