Şimdi Ara

Matematik Bölümü nün Matematik Öğretmenliğinden farkı ne ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla aynı argümanı ben kendi bölümüm için kullanıyorum herkes çürütüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• enverefe12 kullanıcısına yanıt

Nazik cevabınız için müteşekkirim ama ilk olarak annemiz istanbulu istemiyor. Bize uzak ve başka bir sürü handikapı var.

ve gemi olayıda biraz ters. aslında deniz subayı olsun isterdim ama ona bile sıcak bakmadı. subaylıklar içinde en rahatı dır deniz subayı. savaş görecek en uzak ihtimaldir denizcilik. orada da istikama kapak attınmı 1 gemi görevi sonunda ankara-marmaris-gölcük arasında turist gibi gezer durursun. msü sü iyi idi. ilk 8 k felan. ama ikna edemedim. birazda sinirli bizimkisi ısrar da etmedim hiç ama isterdim olsun. ben denizde yaptım askerliği yedek subay. işin içeriğini az biraz biliyordum. neyse hayırlısı.

• Koç, ODTÜ ve Boğaziçi matematik mezunları daha lisanstan mezun olduklarında ABDdeki en iyi üniversitelerde doktora için imkan bulabiliyorlar. Matematik zor bir bölüm ve bu okullarda bölümün hakkı veriliyor ki mezunları hem güzel yerlere gidiyor hem de gittiklerinde başarılı oluyorlar.

• Merhaba. Birçok görüş yapılmış ama konuya biraz daha farklı bir açıdan bakacağım. Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümü fena sayılmaz ama Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi ülkedeki en köklü Eğitim Fakültelerinden biri olduğu için taban sıralamaları Gazi Üniversitesi Fen Fakültesinden daha yüksektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 20 Mayıs 2024; 16:29:45 >
  • ata122 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilkent için de geçerli mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.