Şimdi Ara

Matematik bölümü okuyorum özel ders vermek istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özel ders platformu bir sitem var, dileyenlere özel mesaj yoluyla göndereyim arkadaşlar. Sanal canlı sınıflar sayesinde evinizden özel ders verebilirsiniz, ayrıca sistemden ödevler veriliyor ve sınavlar yapılıyor.
    okulsayfam@gmail.com
  • bursada olsaydın mutlaka alırdım ya trigonometri çok büyük bir bela başıma
  • özel ders isteyen varsa uzaktan eğitim sistemim mevcut. ayarım kaliteli bir öğretmen
  • Özel Ders Vermek İsteyen Arkadaşlara Tavsiyeler.

1- İlk olarak adı akılda kalacak bir websitesi kurun (Örnek: sizeozelders.com, ozel1ders.com, vb.)
    2- Sitenin içeriğini ders vereceğiniz odak noktalarını belirleyin (TEOG özel matematik dersi ya da Lise Fizik vb.)
    3- Sitede sizi öne çıkaracak ifadeler kullanın (Boğaziçiliden, ODTÜ'lüden, Türkiye 126.sından vb. )
    4- Sitenize ilgi çekici, işe yarayan dokümanlar koyun, (mesela TEOG 2016 Sınav Sonuçları, Açıköğretim 2016 Sınav Yerleri, vb.)
    5- Google'a reklam verin, ilk aylar yatırım yapmaktan korkmayın
    6- Son olarak sitenizde tekrara, ya da saçma sapan dokümanlar koyup google'ı kandıracağınız düşünmeyin, bloklanmayın
    7- Sizi arayan velilerden, öğrencilerden seviyenize göre ücret talep edin (Örnek: İlköğretim'e 200 TL vb.)
    8- Bunlara ek olarak, matbaaları kullanın dandik siyah beyaz kağıtlarından daha etkili.

Ayrıntılı bilgi için:www.sizeozelders.com

• Özel ders vermek için öncelikle özel ders sitelerine üye olmalısınız. En profesyonel ve farklı olan ve tabi öğrenci getirme potansiyeli yüksek olanları tercih etmelisiniz. Benim tercihim piyasadaki özel ders sitelerinden öğretmenin rezervasyon yönetimiyle ve özel ders istatistiklerine göre değerlendirilmesiyle farklılık oluşturan derstakvimi. Siteye üye olduktan sonra şunlara dikkat ediniz:

1. Kişisel, iletişim, eğitim ve iş bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.
    2. Verdiğiniz derslere dair semt, ders fiyatı, ders kategorisi, ders yeri gibi konularda detaylı bilgi veriniz.
    3. Ders vereceğiniz semtler için adreslerinizi oluşturunuz.
    4. Haftalık uygun zamanınızı gösteren ajandanızı oluşturunuz.
    5. Öğrencilerden rezervasyon talebi bekleyiniz.
    6. Reservasyonu kriterlerinize uygunsa onaylayınız.
    7. Dersi gerçekleştirdikten sonra yorum ve puan alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin86 -- 8 Haziran 2016; 10:21:25 >

• Giderek zorlaşan eğitim sistemiyle öğrencinin derslerinde daha yüksek başarı gösterebilmesi,orta öğretim ve üniversite giriş sınavlarında ideallerini gerçekleştirebilmesi için birçok çözüm yolu sunan Sistembirebir artık Türkiye nin 32 ilinde tüm branşlarda özel ders imkanı sunmaktadır.Ayrıca özel ders ofisleri,tüm branşlarda evlerde özel ders,sessiz ders çalışma imkanı,eğitim danışmanlığı ve farklı eğitim anlayışı ile sizelere özel hizmetler sunuyor. Günümüz eğitim sistemine hakim ve değişiklikleri yakından takip eden uzman kadromuzla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Eğitimde başarı ve güvenin adresi olan Sistembirebir artık sizin ailenizinde eğitim danışmanı olmaya bir telefon kadar yakın. Özel ders alan sevgili öğrencilerimize mutlu, huzurlu ve güvenilir bir izlenim bırakarak öğrenimi kolay ve anlaşılır bir hale getirmek ; Kısacası vizyonumuz sistemli, kaliteli ve öğrenci odaklı özel eğitim vermektir.

Sistem Birebir Özel Ders

• şu an sitelerinin bakımını üstlendiğim beşiktaşta da derslikleri olan son derece sıcak ve huzurlu ortamda ders veren Sistembirebir Birebir Özel Ders tavsiye ediyorum...

teknoloji bloğu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.