Şimdi Ara

Matematik youtub hoca önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar iyi çalışmalar sınava az bir zaman kaldı ben sadece ilk oturuma gireceğim hedefim sınavda Türkçe :30-35
    Mat:20-25 Sos:15 Fen:5 matematik hariç diğer netleri yapıyorum ama matematik te daha 0-5 net arasındayım bu saatten sonra olur mu ? Sadece kalan zamanda mat çalışacağım hangi hocayı dinlemeliyim youtubede ? bir sürü hoca var hangi hocayı dinleyeceğime karar veremedim elimde ant.matematik 2 ve birey b var bu iki kitap biterse 20 net olur mu? Kısaca sorum arkadaşlar temeli olmayıp ta 20 netlere gelenler hangi hocayı dinlediniz ? İlyas güneş,şenol hoca,ceyhun hoca sıfır olan birine hangisinin faydası olur ??

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up tavsiyelerinizi bekliyorum arkdaşlar
  • Hocam pek sarmadı hocalar geldik biraz hızlı anlatıyor ve pek temel almıyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şenol hoca ile temelini kısa sürede öğrenirsen hocalara geldik daha çok işine yarayacaktır. istediğin netler için problemlere odaklan
  • Teşekkürler hocam başka tavsiyesi olan var mı ?
  • www.bahtiyarhocam.com a girebilirsiniz. Gelir amaçlı değil. Sadece öğrenciler için tavsiye edilir. Türev testleri yeni eklendi, devamı gelecek. 50 adet tüm konuları içeren ücretsiz dergi pdf olarak indirilmeyi bekliyor. İndirin. çalışın. çözün. kolay gelsin gençler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    LGS MATEMATİK KAYNAK ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.