Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mac alister marka asagidaki sarjli matkabi kullanmayi dusunuyorum. elektrik isleri yapacagim, delme, panc vs islemlerde, gerekecek, tabi mac alister hakkinda fazla detayli bilgi vermiyor koctas sitesinde.

tork degerleri falan yeterli olur mu? 14.4V, Li-ion akulu vs, kullanan, ya da bilgisi olan arkadaslarin yorumlarini almak isterim..

• Vidalama ve aynı zamanda delme işlerimi yapacak alete ihtiyacım var. Sadece evde ve kırk yılda bir fayans, duvar veya ahşap delme vidalamada kullanılacağı için ortalama bir ürün olsa yeterli olur diye düşünüyorum. Az kullanılacağından elektrikli olsun istiyorum. Her yerde priz var zaten. Tecrübeli arkadaşların fikirleri çok önemli.

1. seçenek
    MAC ALLISTER Darbeli Matkap 600 W MSHD600 (Koçtaş 90 TL)
    http://www.koctas.com.t...-w-mshd600/19270-26315/

Mac Allister 300w Kablolu vidalama - Koçtaş 130 TL (Bu alet ile fayans delebilir miyim?)
    http://www.koctas.com.t...35667/?place=urun-liste

Bosch 34 Parça Uç Seti (40 TL)

2. Seçenek
    BOSCH PSB 650 RE Compact Darbeli Matkap +19 adet matkap uç seti (Koçtaş 200 TL) 20 Tl farkla mavi seri de alınabilir.
    http://www.koctas.com.t...-6842/?place=urun-liste
    veya
    AEG Sbe 705RE 705 Watt -220 TL
    http://www.hepsiburada....matkap-p-HRCNTAEGSBE705

Bu alet ile vidalama zor olur biliyorum ama nadiren kullanacağım için deneyebilirim, olmazsa daha sonra bir vidalama aleti eklerim diye düşünüyorum. (Skil 6221 veya Mac Allister 300w)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 28 Ağustos 2016; 0:10:47 >

• cok uzmani degilim. fakat, darbeli matkap alacaksaniz, 700W tan asagi olanlari almanizi tavsiye etmem, ayrica UCUZ CIN MALLARI almayin.

ben mac allister in sarjli matkapini aldim, profesyonel olarak kullaniyorum, isimi goruyor.

darbeli matkap alacaksaniz, ve profesyonel kullanim yoksa, Bosch yesil seri, veya Black&Decker, gibi markalari onerebilirim. 700W altina dusmeyin ama.
  • matkap arıyorsan dewalttan va geçme derim bana göre en iyi marka o akülü matkap veya elektrikli bence en süper marka bu linke tıkla bence burası çok uygun ve güvenli tavsiye ederim
    Serka Makina Hırdavat San. Tic.
    Akülü Matkaplar Vidalamalar Şarjlı Fiyatları
    https://www.onlinehirdavatci.com/akulu-matkaplar-vidalamalar

• dewalt 900 watt 25143 kırıcı delicimi, bosch 850 watt 2-28 kırıcı delicimi? birde bunlar normal matkaptan delme açısından farklımı? yani delme işinde zayıf kalırlarmı?(ağaç ve metal delmede)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

dewalt 900 watt 25143 kırıcı delicimi, bosch 850 watt 2-28 kırıcı delicimi? birde bunlar normal matkaptan delme açısından farklımı? yani delme işinde zayıf kalırlarmı?(ağaç ve metal delmede)

İkisi de işiniz görür, gerçi ne yapacağınızı bilmiyorum ama çokçok ağır hizmet olmadığı sürece bunlar iş bitirir.
    Kırıcı modunda devir düşüktür ama delme modunda hızlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

dewalt 900 watt 25143 kırıcı delicimi, bosch 850 watt 2-28 kırıcı delicimi? birde bunlar normal matkaptan delme açısından farklımı? yani delme işinde zayıf kalırlarmı?(ağaç ve metal delmede)

İkisi de işiniz görür, gerçi ne yapacağınızı bilmiyorum ama çokçok ağır hizmet olmadığı sürece bunlar iş bitirir.

Ev kullanımı için, boschu aldım,indirimdeydi(530 tl) fayans ve duvar kıracağım, birazda beton deleceğim.bunların özel ahşap vemetal uçları varmı? yoksa beton delici uçlarlamı iş görülüyor. yada onlar için başka matkapmı almak gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

Ev kullanımı için, boschu aldım,indirimdeydi(530 tl) fayans ve duvar kıracağım, birazda beton deleceğim.bunların özel ahşap vemetal uçları varmı? yoksa beton delici uçlarlamı iş görülüyor. yada onlar için başka matkapmı almak gerekiyor.

Tabi ki ahşap ve metal delme uçları farklıdır.
    Kalın bir metal delmeyecekseniz ekonomik olanlar da işinizi görür. Ahşapı her şekil de delersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese hayırlı akşamlar..

Annem için atölyede rahat bir şekilde ahşap ve plastik delebileceği şarjlı bir matkap arıyorum. Ağırlık olarak maksimum 1 kg olacak.
    Mandren olayını tam anlayamadım ama uçlarını rahatça değiştirebilsin istiyorum. Uçlarını ayrı olarak da satın alabilirim. 200 TL'ye kadar bütçemiz var.
    Bu aradığım özelliklerde sadece hobi işleri için kullanılacak asla beton vs. zorlayıcı işlerde kullanılmayacak.

Bugün dolaştığımız bazı mağazalar şu iki ürünü önerdiler fakat kalite açısından pek güvenemedim açıkçası.

-http://www.nalburtek.com/Stayer-B48PR-Sarjli-Vidalama-48V,PR-6412.html

-http://www.hepsiburada.com/lotus-210-parca-hobi-seti-pm-hrlotus210prcmini

Sizin değerli yorumlarınızı da almak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok hora geçer. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki ahşap ve metal delme uçları farklıdır.
    Kalın bir metal delmeyecekseniz ekonomik olanlar da işinizi görür. Ahşapı her şekil de delersiniz.

Hocam,2-28 dv ye, sds plus anahtarsız mandren alsak,2-28 dfv özelliği kazandırabilirmiyiz?

• smurf1971 kullanıcısına yanıt
    Onu bilemiycem hocam, başlıklar değişiyosa olabilir ama böyle bir değişme olabiliyosa neden başka modele farklı başlık yapsınlar diye de bir soru geliyor akla.

• Herkese Merhaba

Hobi işlerimi yapmak için matkap bakıyorum.İş maksimum lazerde kestireceğim 5 mm siyah sacda delik genişletmek.Üç matkap arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

Dewalt DWD014S
    www.hepsiburada.com
    Dewalt DWD014S-QS 550W Matkap Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/dewalt-dwd014s-550w-darbesiz-matkap-p-HRKLDWDWD014S?magaza=Hepsiburada

Dewalt DWD112S
    www.hepsiburada.com
    DEWALT DWD112S-QS 700W Darbesiz Matkap Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/dewalt-dwd112s-700w-darbesiz-matkap-p-HRKALEDWD112S?magaza=Hepsiburada

Bosh GBM 10-RE
    www.hepsiburada.com
    Bosch GBM 10 RE-Profesyonel 600 Watt Elektrikli Darbesiz Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/bosch-gbm-10-re-profesyonel-600-watt-elektrikli-darbesiz-matkap-p-HRBOSCHGBM10RE

tavsiyelerinizi bekliyorum

• ilkercankoc kullanıcısına yanıt
    Devri en yüksek olan metal için makbuldür. Ama sac kalınsa yüksek güç, inceyse daha hafif olan tercih edilebilir. Yüksek güçlü olanlar ağırdır, sürekli işte yorar.

• Cevabınız için teşekkür ederim

Devri en yüksek olanı dwd014s (2800)ama 550 watt
    Wattı en yüksek olanı dwd112s onunda devri 2500
    Birde Dewalt nasıldır hiç bilmediğim bir konu kararsız kaldım dediğim gibi taş çatlasın 5mm saç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkercankoc -- 20 Eylül 2016; 20:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kesin birşey diyecek olan varmı acil lazım hepsibura indirimi bitmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkercankoc

Cevabınız için teşekkür ederim

Devri en yüksek olanı dwd014s (2800)ama 550 watt
    Wattı en yüksek olanı dwd112s onunda devri 2500
    Birde Dewalt nasıldır hiç bilmediğim bir konu kararsız kaldım dediğim gibi taş çatlasın 5mm saç

Dewalt çok iyi bir markadır, gözün kapalı alabilirsin.
  • quote:

Onu bilemiycem hocam, başlıklar değişiyosa olabilir ama böyle bir değişme olabiliyosa neden başka modele farklı başlık yapsınlar diye de bir soru geliyor akla.

albati Hocam, aldığım arkadaş bana 2-28 dfv yi tavsiye etmedi(benimki 2-28 dv) Çıkarılabilir mandrenler zamanla çıkarıp takmaktan bozulduğunu ve bir mandren fiyatının 300 küsür tl olduğunu söyledi. sds plus uçlu dv modelin daha iyi olduğunu söyledi. yinede tercih edersem değişim yapabileceğini söyledi. Bende değişimden vazgeçtim.
  • Bu arada aradaki fiyat farkı tamamen mandren fiyat farkı(dv- dfv arasındaki fark).
  • Demir delme işlerinde ağır devir kullanılır, ahşap işlerinde ise tam tersi yüksek devir kullanılır.
    Alırken her iki ihtiyacı da görebilecek devir ayarlı matkap almak en doğru olanı bence.
  • Arkadaşlar Merhaba;

Tüm yapı market alışverişlerinizde kalite ve uygun fiyatı bulabileceğiniz ürünler için Online mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Housemax Yapı Market
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.