Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar saygı değer arkadaşlar bana bir matkap lazım hem kırıcı hem delici sağlam bir şey şöyle ömürlük olsun birde uygun fiyata olsun uçlarını ayrı alınsa da olur yeterki sağlam olsun beton ahşap demir demesin delsin ev işleri için saygılar sunarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black decker markasını tavsiye ederim.Ama 40 yılda bir duvar delerim dersen bimde satılan bir matkap bile işinizi görür.doner mafsal kalitesi ucuz ile pahalı arasındaki farkı belirliyor bence.birde mutlaka devir ayarlı tercih edin vidalama işlerinizide yaparsınız.

• Pnömatik matkap ile normal matkaplar arasında tam olarak nasıl bir fark var acaba?

• bende bugün bundan aldım ev için umarım işimi görür
    www.hepsiburada.com
    Psb 1800 + Systembox Bosch Şarjlı Matkap Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/psb-1800-systembox-bosch-sarjli-matkap-p-HBV00000JBJNE?magaza=Hepsiburada
  • Selamlar,
    Ben de uzun bir araştırma yaptım, videolar izledim, yorumlar okudum. Darbeli matkap istiyordum. Evde kullanabileceğim; duvar delme olsun, mobilya montajı olsun.

Kablolu matkap mı alsam, Pnömatik matkap mı yoksa şarjlı darbeli matkap mı?...

Valla ben Stanley Stdc18Lhbk Li/Ion Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap, 18V, 2,0Ah matkap aldım. İyiki de almışım diyorum. Evde bir çok duvar delmesi yaptım, büyük ayakkabılığı monta ettim, metal ve plastik deldim. Yapmadığım kalmadı sanırım. Darbeli özelliğini sonun Kadar hissettim. Duvar delerken beton kısımlara da denk geldim, makina en ufak bir zorlanma yapmadı, maşşallah diyim. Sanırım ömür boyu da kullanırım ben bunu. Yanına bir de vidalama seti ve matkap seti aldım.

Bütçeniz varsa hiç düşünmeden alınabilir diyorum. Şarjlı darbeli matkaplara dair bazı yerlerde gördüm, ön yargı oluşmuş. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.
    www.amazon.com.tr
    Stanley Stdc18Lhbk Li/Ion Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap, 18V, 2,0Ah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CQ4WPTN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Bu arada Amazon'nun kargolama deneyimi efsane. Kargoda en ufak bir darbe vs. yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Matkap işlerinden hiç anlamayan biri olarak benimde tavsiyeye ihtiyacım var.

Yapacağım iş en fazla duvarı delip kablo geçirmek, çivi takmak için duvarı delmek bir de ağacın gövdesine aşı yapmak için matkapla delmek gerekiyor.
    Darbeli matkap veya kırıcı falan ne almak gerekiyor bilmiyorum. Arkadaştan bir ara duvarı delmek için bosch matkabı ödünç almıştım profesyonel bir aletti ama ben amatörüm senede belki 1-2 kere kullanacağım birşey için profesyonel bir alet almak mantıklı gelmiyor.
    +1 ben de zırt pırt kolu komşudan matkap aramak istemiyorum. Evde vulunması gerek. Yeni evleniyorum. Evimde olsun diyorum. Acaba bana da tavsiye edecek var mı. Özellikle bir masa montaj demontaj çekmece raf gibi şeyler için lazım. Ben çok çok prpfesyonel değil de genelde iyi bir kaliteye sahip ürün alıp kafamın rahat olması taraftarıyım. Ne önerirsiniz????

• Ayrıca bir de güzel durmadan kendi ekseninde dönen ya da mıknatısı olmayan değil de sağlam bir tornavida seti de lazım. Aşırı uzunluklarda olmamalı. Var mıdır önerecek biri?

• quote:

Orijinalden alıntı: BhuRkY

Selamlar,
    Ben de uzun bir araştırma yaptım, videolar izledim, yorumlar okudum. Darbeli matkap istiyordum. Evde kullanabileceğim; duvar delme olsun, mobilya montajı olsun.

Kablolu matkap mı alsam, Pnömatik matkap mı yoksa şarjlı darbeli matkap mı?...

Valla ben Stanley Stdc18Lhbk Li/Ion Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap, 18V, 2,0Ah matkap aldım. İyiki de almışım diyorum. Evde bir çok duvar delmesi yaptım, büyük ayakkabılığı monta ettim, metal ve plastik deldim. Yapmadığım kalmadı sanırım. Darbeli özelliğini sonun Kadar hissettim. Duvar delerken beton kısımlara da denk geldim, makina en ufak bir zorlanma yapmadı, maşşallah diyim. Sanırım ömür boyu da kullanırım ben bunu. Yanına bir de vidalama seti ve matkap seti aldım.

Bütçeniz varsa hiç düşünmeden alınabilir diyorum. Şarjlı darbeli matkaplara dair bazı yerlerde gördüm, ön yargı oluşmuş. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CQ4WPTN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Bu arada Amazon'nun kargolama deneyimi efsane. Kargoda en ufak bir darbe vs. yoktu.
    Söz konusu üründen bende de var. Son derece memnunum. Ama çevremdeki insanlar benden çok kullanmıştır matkabı. Hatta eve gelen ustanın matkabının şarjı olmuyor “ senin canavarı getirsene “ deyip benim matkap ile hallediyor işini :)
    Elbette daha pahalı ürünler de alabilirsiniz ama bu ürün sizi üzmez. ( 600₺ ye almıştım setini , fiyatlar fena uçmuş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 6 Haziran 2020; 2:48:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

+1 ben de zırt pırt kolu komşudan matkap aramak istemiyorum. Evde vulunması gerek. Yeni evleniyorum. Evimde olsun diyorum. Acaba bana da tavsiye edecek var mı. Özellikle bir masa montaj demontaj çekmece raf gibi şeyler için lazım. Ben çok çok prpfesyonel değil de genelde iyi bir kaliteye sahip ürün alıp kafamın rahat olması taraftarıyım. Ne önerirsiniz????

Alıntıları Göster
    www.hepsiburada.com
    Bosch GSR 120-LI Akülü Vidalama Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/bosch-gsr-120-li-akulu-vidalama-p-HBV000004RL6Q

ben bunun bir eski modelini kullanıyorum

5-6 ayda bir lazım olur

lityum pil olduğundan şarj derdin yok

6 ay sonra çıkar şarjı aynı

sadece montaj işlerinde kullanacaksan bu tarz bişey almanı tavsiye ederim

marka iyi olsun bir defa para ver uzun süre rahat et

bosch dewalt makita aeg benim öncelikli tercihlerim

• quote:

Ayrıca bir de güzel durmadan kendi ekseninde dönen ya da mıknatısı olmayan değil de sağlam bir tornavida seti de lazım. Aşırı uzunluklarda olmamalı. Var mıdır önerecek biri?
    izeltaş altaş ve ceta form iyi markalardır ve yerlidir

bunlardan bakabilirsin
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Max extra 1960d darbeli matkap nasıldır? Kullanan eniştem max extra markasını lütyum pilini pek beğendiğini söyledi. Siz ne dersiniz? Elektromarketim sitesini de sorsam. Alışveriş yapan var mı?

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    valla ne siteyi biliyorum nede markayı büyük ihtimal çinde yaptırılan uyduruk bir marka

dediğim markaların dışına çıkmam şahsen

yedek parça ve garanti önemli benim için

garantisini biliyorsanız olabilir birşey diyemem
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Sen öyle dedikten sonra eniştem alışveriş yapmış olsa da o siteden iade ettim ürünü. Sonra amazon.com.tr den stanley marka kömürlü darbeli 18v 1.5a lik matkaptan aldım. İçime daha çok sindi.

• quote:

Sen öyle dedikten sonra eniştem alışveriş yapmış olsa da o siteden iade ettim ürünü. Sonra amazon.com.tr den stanley marka kömürlü darbeli 18v 1.5a lik matkaptan aldım. İçime daha çok sindi.
    hayırlı olsun

bildik markalardan şaşmamakta fayda var
  • Arkadaş kolay gelsin. Bana 300 en fazla 400 lira arasinda kırıcı delici matkap lazım. Pnömatik sds uçlu.
    Nette rtm226 diye bi marka gördüm. N11 de 350 civarinda 5 adet uç ile beraber satiliyor.
    Stanley shr263k var. Uçsuz ve 400 civarinda.
    Baska markalarda var. Deko, bulldozer vs gibi ama onlari tanımıyorum. Normalde Makita kırıcı delici matkap alırdım ama 800 900 civarinda. Bütçemi aşıyor ve o kadarina cokda ihtiyacım yok.
    Bana tavsiyeler verin lutfen. Ne alayım?
    Normal matkabim yandı. Basit ev islerinde kullanirken sanirim zorladim. Almisken daha güçlüsünu alayim diyorum. Teşekkür ederim.

• Matkabın ucunu sıkıştırmama rağmen duvarı delmiyor, dönüyor ama uç dönmüyor. Neden olabilir bu, bozuk mu yani matkap?

• Arkadaşlar iki rotary matkap var şuanda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Makita HR2470 750TL
    Bosch GBH 2-26 850TL

İki ürünüde evde yılda 2 3 kere kullanmak için arıyorum.
    Makita 2 yıl garantili ama evde yılda 2 3 kere kullanarak bu ürünleri sanıyorum çok bozma ihtimalim yok. Servis ağı problemi var çevremde biraz uzak kalıyor.
    Bosch 3 yıl garantili almanya üretimi. Servis ağı konusunda en ufak sıkıntım yok. Yeşil darbeli matkabım vardı 650watt o bile servis yüzü görmedi.
    Bu kırıcı delici matkabı istememe neden olan durum, geçen hafta banyoda gideri sökerken tornavida çekiç ile 5 saat uğraşmam oldu. Ertesi gün kırıcı delici arayışına girdim.

Şimdi sizinde bildiğiniz ve tecrübeleriniz ile +/- ile hangisini önerirsiniz bu 2 ürün arasından ?
  • Dewalt 25133k almıştım hb den. Yav uç takamıyoruz. Takılmıyor. Bosch uçlar var hiçbiri olmuyor bunun yolu çözümü varmı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: imax1

Dewalt 25133k almıştım hb den. Yav uç takamıyoruz. Takılmıyor. Bosch uçlar var hiçbiri olmuyor bunun yolu çözümü varmı arkadaşlar
    Merhaba. Elinizdeki ürün SDS Plus mandrenli. Yani geçmeli. Kullanmaya çalıştığınız uç da normal matkap ucu gördüğüm kadarıyla.

SDS mandrenli kırıcı delici/matkaplara normal matkap ucu takabilmeniz için,

Bu tarz bir mandren adaptörü kullanmanız gerekir.

Saygılarımla...

• www.hepsiburada.com
    Bosch EasyImpact 570 Darbeli Matkap - Bosch Sırt Çantalı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bosch-easyimpact-570-darbeli-matkap-bosch-sirt-cantali-p-HBV00000EK1BG?magaza=Hırdavat24

Tv yi duvara montelemem lazım. Servis 100 lira istedi. Ben de matkabımı almaya karar verdim. Linkteki bosch easy impact 570 nasıldır? Vida sıkmak için, duvar delmek için kullanılır mı?

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.