Şimdi Ara

Matlab Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vega’s Right Ascention and Declination are 18h 36m 56.33635s and +38° 47′ 01.2802’’ respectively at 2000 Jan 01 12:00:00. If observer located on Lat:36.549362, Long:31.996994. If we assume that GAST=GMST, calculate the local altitude and local azimuth of the Vega.
    GAST= Greenwich Apparent Sidereal Time
    GMST=Greenwich Mean Sidereal Time

01 Ocak 2000'de,Vega'nın azimutu 18saat 36dakika 56.33635saniye, irtifası ise 38derece 47dakika 01.2802saniye dir. Eğer enlem:36.549362derece ve boylam:31.996994 a gözlemci yerleştirilirse ve GAS=GMST olarak kabul edersek, Vega'nın lokal yükseklik ve lokal irtifasını hesaplayınız.

Biliyorum çok düşük bir ihtimal ama belki birisi yapabilir.

• 20 satırlık bir kod yeter asagi yukarı fakat mantigini anlayamadigim için ypamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

20 satırlık bir kod yeter asagi yukarı fakat mantigini anlayamadigim için ypamadım

Merhaba sorunuza yanıt veren olmamış sanırım ama Matlab ile ilgili en güncel konu bu olduğundan buraya yazmak istedim..

3 yıldır Matlab R2011a 64bit lik windows pc imde kurulu crackli olarak çalısıyordu sorunsuz

bugün activasyon problemi oluştu anlam veremedgim şekilde calıstırdıgımda aktive etmemi istiyor

mevcut dosyadaki lisans dosyasını tanımlıyorum, aktive tamamlandı iyor tekrar çalıstırdıgımda yine aktive olmamıs biçimde başa sarıyor.

bunun için sanırım bir lisans dosyasına ihtiyacım var internette cok aradım ama bulamadım :(

yani R2011a için license.lic dosyası lazım

Yardımcı olabilecek olan yada başka Çözümü Olan varsa cok sevinirim

Acil bir durum saatlerdir çalıtıramadım :(
    Matlab Yardım Matlab Yardım

• srkn54 S kullanıcısına yanıt
    benimki orijinal oldugundan bilmiyorum nasil yapildigini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.