Şimdi Ara

Matrix fanları için sevindirici haber: Yeni film geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yüksek ihtimal matrix yok edilecek.
  • Lana Wachowski'nin (ilk filmleri yöneten Wachowski kardeşlerden biri) yeni filmin yönetmen koltuğunda oturmak için geri dönebileceği öne sürüldü

phun intended?
  • Matrix is the real world, Matrix is the reality...

• Hiç de güzel bir haber değil, Seri hali hazırda eleştiriler olsa bile şimdiye kadar yapılmış en iyi seri filmlerden biri kesinlikle, Gereksiz bir girişim olacak kesinlikle, Tabi konu daha farklı olursa izlediğimiz seriden önceki olayları anlatırsa iyi olabilir.

• Hadi hayırlısı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk filmlerin tadını veremiyorlar genelde. Örn: matrix ve transformers

• sevindirmedi
  • Film mantıksız bitmişti. Sonu kurtarabilirlerse ne ala, yok yine ortada bitecekse çekmesinler hiç boşuna.
  • Osiris in son uçuşu harika bir film olurdu. Kimin oynadigi falan da onemli degil. Hikaye doyurucu zaten.

• Makinelerin ilk hakimiyeti sağladığı zamanları anlatırsa bu iş tutar

• wachowsci kardeşler zaten wachowsci kız kardeşler oldu ve hesapsız derecede yüksek para kazandıktan sonra değiştiler, tekrardan böyle bir eser yapabilirler ama çok farklı bir yerde olur ve hobbit gibi bir iş ile çıkarlar yüksek ihtimalle. Bunu göze alabileceklerini sanmıyorum. Akılları varsa almazlar, bkz: Halflife 3...

• Film değilde CGI animasyon olabilir aslında...
  • Matrixi bir zenci oynayacak... Trump baskan secildiginden beri yahudi hollywood multirace yani melez irk projelerini halklara empoze etmek icin iyice zenci yapimlara para akitmaya basladi... Ozellikle netflix de bu isin icinde... Su siyonist piyonlarina para kazandiriyorsunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillardir haberleri gorup duruyoruz ama bir turlu baslamiyor cekimler.Cekimler baslamadan itibar etmiyorum artik bu tarz haberlere.
  • İyi de sonu yok bunun. Hikayeyi nerede sonlandiricaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk matrix çıktığı zaman sinama işletmecisi tanıdığımızdı filmden çok etkilenmiştim bedava olunca 5-6 defa izlemiştim

• Keanu Reeves siz matrix diyet kolaya benzer.çok az seveni olur

• bluedevil866 B kullanıcısına yanıt
    Matrix'i nasıl oynayacak merak ettim :) Titanic'i bile oynasa daha mantıklı olurmuş. En azından sanal değil, gemi rolünde batar falan ;:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 26 Haziran 2019; 9:35:29 >
  • Keanu Reeves'siz matrix mi olur lan. Bunu almıyor mu kafanız yapımcı efendiler

• Tahminler makine dunyasinin da sanal oldugu yonundeydi ki bu kanaldan ilerleyebilecekleri buyuk bir ihtimal..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.