Bildirim
Matrix modul Conax kartı okurmu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Modül arayüzüne girip, varsa card seçenekleri arasından conax'ı "enable" yapmanız
gerekmektedir. Varsa diyorum zira, matrix modüle çok sayıda ve değişik özellikte software
yüklenebilmektedir.
www.lefdata.com 'dan modülünüzü ve conax card okumada uygun soft'ları görebilirsiniz.
Matrix modüllere soft yükleyebilmek için Cas Interface 2 veya Cas Interface 3 yükleyici
aparatlara ihtiyaç bulunmaktadır. Uydu cihazı tamir işi ile uğraşanlarda bu aparat
bulunabilir.
Kolay gelsin. -
Teşekkürler
anladığım doğrudan kartı takıp çalıştırmak olmuyor galiba
modüle mutlaka soft (yazılım) atılması gerekiyor. -
Kartın başarılı çalışması için, emusuz soft'lar daha başarılıdır.
Modülünüz conax card'ı okur ve çalıştırır. Önce deneme yapınız, vasat çalışıyorsa,
tavsiyeme göre çözüm üretiriz. -
Serkan Bey
akşam modülü taktım ve conax kartı yerleştirdim.
ve çalıştı. teledünyanın verdiği dandik recevier devre dışı bıraktık.
HD Yayın yapan kanallar dışında hepsi açıldı
sorun şu Hiçbir HD kanalını izleyemiyorum malesef kanal şifreli diyor.
televizyon Samsung 37D6000 -
TV'nize entegreli bulunan digital kablo alıcı biriminin (biriminin diyorum zira entegre cihaz olduğu için)
tuner'i DVB-C2 özellikli ise, HD kanalları izleyebilirsiniz. Değilse, izleyemezsiniz.
TV ve görüntüleyicilerle ilgili birikimim olmadığı için, bilgi sahibi üyelere sormanızda yarar var.
Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 27 Temmuz 2011; 16:48:39 > -
TV'nin : DVB T/C özelliği var.
Modüle HD yazılım atılabiliyormu.
Mutlaka CONAX MOdülmü almam gerekiyor.
Conax modül alınca yine aynı sorunmu olacak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkoc -- 27 Temmuz 2011; 11:34:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: arkoc
TV'nin : DVB T/C özelliği var.
Modüle HD yazılım atılabiliyormu.
Mutlaka CONAX MOdülmü almam gerekiyor.
Conax modül alınca yine aynı sorunmu olacak ?
Tekrar selamlar,
Sabah dikkatimden kaçmış ! Bir üstteki mesajımı tekrar düzenledim.
TV'nizin tuner (sinyal algılma birimi)'inin C2 özellikli olması lazım ki, Teledünya'nın
HD kanallarının sinyalini algılayabilsin.
Conax'a gerek yok. Matrix modül yeterlidir.
Şimdi size lazım olacak bilgi, Tv'nize entegre edilmiş tuner'in C2 özellikli olup, olmadığını
öğrenmektir. (DVB - C2)
Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 27 Temmuz 2011; 16:53:24 > -
Selam
Samsung müşteri hizmetleri merkezini aradım
Entekre - Dahili Hd Alıcılar : DVB-T/C
yani HD destekli imiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: arkoc
Selam
Samsung müşteri hizmetleri merkezini aradım
Entekre - Dahili Hd Alıcılar : DVB-T/C
yani HD destekli imiş.
DVB - T2 / C2 tuner'li olduğu özellikle (altı çizilerek) belirtildi ise, tv'niz tarafından
görüntülenmesi gerekir.
HD kanalların, DVB - C altından da gönderilmesi mümkündür. Yani DVB - T / C olupta, HD
kanalların algılanması mümkündür. Ancak bu tür destek öncelikle kanalı kullanıma sunan
servis sağlayıcı ve yayıncı tarafından desteklenmesi gerekir. Ki, Teledünya platformu HD
kanallarını, DVB - C2 kanalından sunmaktadır.
C2 desteğinin olup, olmadığının teyidini almalısınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X