Bildirim
matrix modül hangi kanalları çözer lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
matrix ile NBA tv izleyemezsın,
çoğu cihaza uyumludur -
eskiden hispasattaki tekila canal+ paketini sadece matrix modul cozrdi.ama artık tum cihazlar cozuo.
emu ile cozulebilen tum kanalları izleyebilirsn.dragoncam bak. -
eminmisin herkes çözer diyo yazılım yükletirsen olur diyolar sen kesin çözmedigini biliyormusun? -
modul dosyaları skystarda bi işe yarıyormu?
yoksa sadece receiverler içinmi -
quote:
Orjinalden alıntı: revigres
matrix modül alacagım hangi kanallrı cözüyör nba tv i çözer mi birede her marka cihaza uyumlu mu bende vestel 840 cı var
Arkadaş her yere aynı konuyu açıp durma diğer açtığın konuya da yazdım buraya da yazıyorum.
Matrix modül NBA TV'yi çözmez.
Matrix modül Vestel 840 CI'ya uyar. Ama Matrix modül bir işe yaramaz. Boşuna alma.
Vestel 840 CI'ya emu yazılım yüklenerek Matrix modülün çözeceği tüm kanalları çözer. Hatta daha fazlasını da çözer. NBA TV de çözer. -
onun yerine x-dream orion al.fiyatıdda 60-70 ytl civarında elle keygirilebiliyo.
yada flycam al turksattan kendini güncelliyo eğer makinenin böyle güncelleme özelliği yoksa işine cok yarar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X