Şimdi Ara

MATRIX ve LORD OF THE RINGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar matrix ve lotr gibi harika hikayelere sahip olan filmler için neden düzgün oyunlar yapılmıyor yeni nesilde. Yani eski path of Neo oyununun güncel harika grafikli hali veya lotr ps2 zamanındaki return of the king gibi bir rpg ye benzer oyun neden yapılmıyor. Nedenleri satış kaygısımı, lisans sorunlarımı yoksa başka şeylermi nedir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LOTR serisi Hobbit ile birlikte hala güncel olan bir seri. Shadow of Mordor adında harika bir oyun da var bu nesil için. Matrix ise son filminin yayınlandığı yıl, belki bir sonraki yıl artık hafızalara kazınmış bir şekilde bitti bizim için. Onu güncel tutacak bir şey olmadı bildiğim kadarıyla. Path of Neo zaten süper bir oyundu ve açıkçası bize yetti. Güncel grafiklerle gelirse belki oynarız ama yeni hikaye gelmemesi yine biz oyuncuları tatmin etmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lotr dunyasinda acik dunya karakter gelistirmeli bi rpg olsa guzel olurdu soyle siradan bi elf human vs olup o dunyayi gozlemlemek iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

Lotr dunyasinda acik dunya karakter gelistirmeli bi rpg olsa guzel olurdu soyle siradan bi elf human vs olup o dunyayi gozlemlemek iyi olurdu.

Aynen hocam bu kadar kompleks dünyadan doğru düzgün oyun çıkmadı

• Genelde filmleri konu alan oyunlar tutmuyor. Ancak o evrende geçen harika oyunlar cikabiliyor. Mesela ilk matrixleri konu alan veya matrix öncesini konu alan bi oyun neden yapilmasın. Kaldı ki bu konsepti her türe uygulayabilirsin hicbir şekilde siritmaz. Warner Bros oyun sektorunde su siralar iyi gidiyor. Bir bakmisiz yakin bir zamanda yeni bif matrix oyunu duyurmuslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Genelde filmleri konu alan oyunlar tutmuyor. Ancak o evrende geçen harika oyunlar cikabiliyor. Mesela ilk matrixleri konu alan veya matrix öncesini konu alan bi oyun neden yapilmasın. Kaldı ki bu konsepti her türe uygulayabilirsin hicbir şekilde siritmaz. Warner Bros oyun sektorunde su siralar iyi gidiyor. Bir bakmisiz yakin bir zamanda yeni bif matrix oyunu duyurmuslar.

Aynen hocam inş olur böyle yapımlar

• Senaryoları sağlam olduğu için onu kaldıracak hikayeye sahip bir oyun yapmak gözlerini korkutuyor da o yüzden. Yani bu kadar fanı var sonuçta, beceremeyip yerin dibine batmak da var.

• Defalarca izlediğim ve defalarca oynadığım oyunlardır
    Enter The Matrix
    The Matrix Pati Of Neo

Offf ulen off
    Efkarlandım akşam akşam
  • ben sizi anladım siz böyle cyber yada cyberpunk tarzında gerçekliğin sorgunlandığı,kafalarda soru işareti bırakan,karakterlere aşık olacağınız hatta kendi karakterinizle bütünleşip,o dünyada kaybolacağınız bir oyun istiyorsun matrixciler,yok öyle bir oyun ne yazık ki ama ona en yakın bir kaç oyun var önerim size

Shadowrun
    System Shock 1&2
    Deus Ex 1 – 4
    Neon Shadow
    Tabletop Games
    Cyberpunk 2020
    The Last Night
    bunları araştırmanız

orta dünyacılar sizinde istekleriniz matrixin orta çağ versiyonu gibi güzel bir hikaye,kahramanlıklar,o çağda yaşıyor hissi,tabi bunlar bir oyunda zor bulunur ama belki bir kaç yıl sonra güzel yeni teknolojilerin gelişmesiyle hikayesi sağlam her iki tür için oyun çıkabilir sizede şunları öneriyorum diyeceğim ama zaten bilindik şeyler.
  • lotr için sanırım ps2 ve ps3'de bir oyun oynamıştım, baya vakit öldürdüm onlarda ama witcher tarzı bir dünya yaratsalar içinden çıkamam herhalde
  • Esas Matrix oyunu budur.

MATRIX ve LORD OF THE RINGS

Filmin görülmeyen taraflarını işlemeleri, kombatı, senaryosu fazla iyiydi o döneme göre. Kaç yüz milyon kere bitirdim hatırlamıyorum. Sadece oyun değil, sinemaya da bir Matrix şart. Bir gün çekilecektir umuduyla yaşamaya devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.