< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡ MatrixPort - $300 Yatır, 8 Gün Tut, $33 Kazan! (Çekim Kanıtlı!) (BİTTİ!) [Wadjet Güvencesi ✅]⚡ (2. sayfa)
-
-
Selamlar hocam, üye oldum ben de bakalım. Teşekkürler.
-
Teşekkürler hocam görüşmek üzere.
Güncel. ✅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel. ✅
-
Güncel. ✅
-
Güncel. ✅
hocamın refiyle üye oldum. işlemler tamamlandı. ödeme de tarafıma geldi. tşk ederim ilgi ve alakası için.
-
-
Teşekkürler
Teşekkürler
Sorunsuz işlem oldu her zamanki gibi, hocam da ek ödemeyi gönderdi. Teşekkür ederim.
GÜNCEL.
-
Tüm referanslara ödemeler yapıldı. Kampanya devam etmektedir.
Güncel. ✅
-
hocam usdt 110 dolara falan mı düştü stake için öyle birşeyler gördüm de sorayım dedim öyleyse direk gircem sizin refle
-
Ethereum ile o civarlara denk geliyor hocam. 0.1 ETH ile stake yapabiliyorsunuz. USDT ve USDC minimum 300$.
hocam dün gece senin refinle üyelik açtım bütün işlemleri yaptım bugün mail geldi ekstra 10 dolar daha veriyor ama onu anlayamadım ne yapınca verceğini sen anladın mı ? ben yararlanabiliyormuyum acaba merak ettim de ?
-
Selam hocam, Özelden bana kayıt olduğunuz mail veya telefon iletin lütfen.
Ekstra 10$ için;
30% Apy stake(20+2$ ödül için olan) haricinde, minimum 100$ daha stake edilmesi gerekiyor. 100$+100$ yatırım ile o ödül alınabilir ancak. Ayrıca diğer 100$ için en kısa stake tarihi 14 gün.
Güncel ✅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X