Bildirim
BİTTİ 37 Dolar kazanç Matrixport kampanya da degişti süre 30 güne ödül 15 dolar düştü (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Telegram grub da aynı konu da yazan çok var.
%50 sistemsel sorun ola bilir yoksa çok sıkıntı benim de 3 tane hesabım var bazıları 3 gün vardı vs bakalım bilgi alır isem yazım burdan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim de 4 temmuz 19.00da bitiyordu şimdi 23 gün yazıyor çok ayıp ederler öyle yaparlarsa direk çekerim parayı
-
Sistem hata vardır diye tahmin ediyorum.
Para çeksen ne olacak ki bro 23 gün esir ettikten sonra kötü olur ama telegram kanal da adminler sistem sıkıntı var düzeltme yapacaklar yazdılar.
-
-
Referans ile kayıt olan herkes ödemesini yapıldı başka kampanya görüşmek üzere 👍
Referans ödülleri 2 güne geliyor hesab bilgi
Başlık sahibi tarafından ödemem gününden bile önce yapıldı ince ve nazik bir yaklaşımla. İlgili, güvenilir ve samimi birisi. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X