Şimdi Ara

BİTTİ 37 Dolar kazanç Matrixport kampanya da degişti süre 30 güne ödül 15 dolar düştü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mevcut hesaplarında sürelerin arttırmışlar yarın akşam 7de çekiceğim hesabın 23 günü gözüküyor

BİTTİ 37 Dolar kazanç Matrixport kampanya da degişti süre 30 güne ödül 15 dolar düştü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sasomelih kullanıcısına yanıt
    Telegram grub da aynı konu da yazan çok var.
    %50 sistemsel sorun ola bilir yoksa çok sıkıntı benim de 3 tane hesabım var bazıları 3 gün vardı vs bakalım bilgi alır isem yazım burdan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim de 4 temmuz 19.00da bitiyordu şimdi 23 gün yazıyor çok ayıp ederler öyle yaparlarsa direk çekerim parayı

• zıp-zıp Z kullanıcısına yanıt
    Sistem hata vardır diye tahmin ediyorum.
    Para çeksen ne olacak ki bro 23 gün esir ettikten sonra kötü olur ama telegram kanal da adminler sistem sıkıntı var düzeltme yapacaklar yazdılar.

• ❗️❗️❗️❗️❗️
    Sorun çözüldü.
    ❗️❗️❗️❗️❗️

Ödül yatma tarihlerini Settlement tarihinde yatacak şekilde güncellediler.
    Yani, olması gerektiği saatte ödülünüz yatacak.

🔵 Problem kalmamıştır.
    Herkes bol kazançlar.
    Çok şükür herkesin ödemesini yaptık bir arkdaş kaldı onu yaptık mı bir kampanyayı daha sorunsuz bitirmiş olucaz

Home den ⚠️ Settlement tarihinizi, Fixed Income kısmından yaptığınız yatırımın detaylarına bakarak öğrenebilirsiniz.
    Aktive yazan bölüm den BİTTİ 37 Dolar kazanç Matrixport kampanya da degişti süre 30 güne ödül 15 dolar düştü

Edit : Pro sürümü Lite yapın Referans Bölüm de kaç gün oldugu gözükür. Bilgilendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 4 Temmuz 2022; 19:28:16 >

• Referans ödülleri 2 gün sonra geliyor galiba öyle gördüm
    Ana para hesap geliyor.
    Örnek resim paylaşım yapıyorum.
    BİTTİ 37 Dolar kazanç Matrixport kampanya da degişti süre 30 güne ödül 15 dolar düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 5 Temmuz 2022; 21:2:27 >
  • Referans ile kayıt olan herkes ödemesini yapıldı başka kampanya görüşmek üzere 👍
    Referans ödülleri 2 güne geliyor hesab bilgi

• Başlık sahibi tarafından ödemem gününden bile önce yapıldı ince ve nazik bir yaklaşımla. İlgili, güvenilir ve samimi birisi. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.