Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Matte Extra Pro Small Kar Çorabı Satın Al 11 Ağustos 2022 11:15 1 1 Matte Extra Pro Small Kar Çorabı Ürün hiç kullanılmadı, sadece satın aldığımda kontrol etmek için kutusunu açıp baktım. Ürünü 31 Ocak 2022'de aldım. Faturası duruyor ve garantisi devam ediyor.Araç değiştirdiğim için ve yeni aracımın lastik ebatı daha büyük olduğu için satıyorum.Ebatı Small olup, lastik uyumluğunuzu aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz. Ayrıca resimlerde uygun lastik ebatları da bulunuyor.https://www.matteauto.com/lastik-ebatlariGenel olarak Ford Fiesta gibi araçların lastiklerine uyumludur. Ben Ford Fiesta aracım için almıştım. Yine de linkten lastik ebatınızı girerek bakmanızı tavsiye ederim.Farklı araçta bir alt serisini daha önce kullandım, kar ve buz koşullarında zincirden daha iyi performans gösteriyor ve araca zarar vermiyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 31 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Matte Extra Pro Small Kar Çorabı Ledger Nano X (Jelatinli - Sıfır) JADO D330-GD-6MBMD-PC ARAÇ KAMERASI