Yabancı stoper olarak Lugano ve Ferrari gerçekten kalitesiyle kendini belli eden oyuncular.
evet avrupayı karış karış gezipte bir tane klüp bulamayan lugano ile italya milli takımında oynamış, roma ve inter milanda forma giymiş ferrari bir zaten. eminim öyledir
Kulüp bulamamış değil TR'deki uçuk fiyatları verecek kulüp bulamamış diyelim.
Çünkü yabancı isen TR'de inanılmaz paralar kazanabilirsin.
Ama yurtdışında hele ki defans oyuncusu ise hiç bi' şekilde bu derece yüksek meblalar kazanamazsın.
Ayrıca Uruguay Milli Takımının da kaptanlığını yapmış bi' oyuncu Lugano ve önceden de bulunduğu takımlarda ödüller kazanmış.
Hatta Güney Amerika'nın en iyi defans oyuncusu da seçilmiş bi' oyuncu.
Bunlar her ne kadar Galatasaraylı da olsam benim azımsayamayacağım şeyler.
Keşke sen de bunu yapabilseydin.
ben yapamıyorum çünkü takımımda zago gibi ronaldo gibi defans oyuncuları görmüş bir takımın taraftarıyım. varsın lugano ödüller kazanmaya devam etsin, bu onun arupada hiç bir takıma gidemediği gerçeğini değiştirmez.
ama senin takımındaki stoper gökhan zan, ondan luganoyu beğenmen normal
Biz Bülent Korkmazlar, Popescular görmüş takımız sen hiç merak etme dostum
quote:
Orijinalden alıntı: The_Wade
Biz Bülent Korkmazlar, Popescular görmüş takımız sen hiç merak etme dostum
tebrikler, şimdi de servet'e tapın
Sidik yarıştırıcak yaşı çoktan geçtim, iyi geceler.
Eurosport Ferrari'yi Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçmiş.
Sözleşmesindeki açıktan yararlanıp GS'a giden Gökhan Zan'a bir kez daha teşekkürler. 1 taşla 2 kuş, hem Ferrari gibi bir defans kazanmış olduk, hem de şampiyonluk yolundaki rakiplerden birinin defansına Gökhan Zan'ı ilave ettik.
quote:
Orijinalden alıntı: tristam
Sözleşmesindeki açıktan yararlanıp GS'a giden Gökhan Zan'a bir kez daha teşekkürler. 1 taşla 2 kuş, hem Ferrari gibi bir defans kazanmış olduk, hem de şampiyonluk yolundaki rakiplerden birinin defansına Gökhan Zan'ı ilave ettik.
galatasarayın hanesine yediği +10 gol - 9 puan
quote:
Orijinalden alıntı: tristam
10 numara yorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme