Arkadaşlar şu mause nin ortasında ileri geri giden bir tuş var hani mesela eğer bi sayfa uzunsa aşağı gitmek için o tuşu kullanıyoruz inşallah kastettiğimi anlamışsınızdır.. şimdi ben bil. i açtım ve int de dolaşıyodum sayfada aşağı incektim tuşu alta doğru oynattım ama gitmedi şimdi sürekli pencerenin sağ tarafındaki çubktan aşağı inebiliyoru.. lütfen yardım edin o tuşu nasıl etkin hale getirebilirim..
bu mouse döner tuşları çok hasas dır.eğer biraz sert bastıysanız kırılmış olabilir.bence hiç uğraşma yeni bir mouse al
Kırılmış olamaz ;muhtemelen farenin diğer tuşlarının bağlı olduğu anahtara bağlıdır. Eğer diğer tuşların çalışıyorsa, bu orta tuş da aşağı yukarı değil ;ama tıklayabiliyorsan herhangi bir yere belkide yuvasından çıkmıştır. İstersen bir aç bak farenin içini..
diğer tuşlar çalışıyo ve ortadaki tuşa basabiliyorum,ileri geri oynatabiliyorum bu arada mose i ansıl açarım mouse optikve ben açlıcak bi yer bulamadım
açmaya gerek yok
başlat> denetim masası> yazıcılar diğer donanımlar> fare
orada tekerlek yada wheel sekmesi olur oradan ayarlarını yapabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme