mrb ben mavi bilgisayardan 8 ay önce wd 1000 gb dahili harddisk aldım faturası duruyor ama mavi bilgisayar battı bir şey olursa bize getirin diyorlardı garantisi 2 yıldı şimdi bu ürünü kime götürücem mavi bilgisayardan alınan ürünlerin garanti kapsamı ne oluyor bilen varmı acaba wd kendi ürününün arkasında duruyormu acaba yoksa mavi battı diye ürünün arkasında durmayacaklarmı
Mavi bilgisayarın kiminle çalıştığını bilmen gerek.. ayrıca nerede bu dediğin yer? Mavi bilgisayarın malzemeleri aldığı yeri öğrenirsen ancak o şekilde çözersen işini.
www.index.com.tr den garanti sorgulatin.
bilgi için tşk mavi bilgisayar ankarada faliyet gösteriyordu 5 6 tane şubesi vardı ama iflas etti kapattı ama bildigim kadarıyla bozulan ürünleri istanbula gönderiyorlardı ama nereye onu bilmiyorum index com teden bir sorguluyacam akşam eve gidince index com tr den başka varmı acaba wd nin servisi
orasi wd servisi degil distributorudur. var 3 firmalar birisi logosoft bir digeri de arbis. hangisi getirtmistir bilemem. 3 firmadan birisi cikmaz ise sorun olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme