Şimdi Ara

mavi ekran :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mavi Ekran DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatasi alıyorum özellikle son haftada3 kere oldu :( cs:go'da 1 hafta rekbetçi cezası yedim sırf bu sebebten başına gelen var mı ?

• Şimdi birisi gelir yüksek sıcaklıktan mavi ekran veriyor der. Alakası yok. Aygıt yöneticisine girip ünlem işaretli bir donanım var mı diye kontrol et. Eğer varsa ona ait güncel driverı kur. Ben bu şekilde çözmüştüm problemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcaklıkla hiç alakası yok hocam cihazım bugüne kadar sıcaklıktan bir kere bile kapanmadı, 5 dk sonra bile kapandığı oldu, dediğinizi deneyecem
  • aynı hatayı bende alıyordum kardeşim 2 gün önce monster müşteri hizmetlerini aradım dediği sey format atıp driverleri cd'den değil internet sitemizden indirip kurun dedi dediğini yaptım 2 gündür mavi ekran almıyorum tabi sorun cozuldugune dair net bişi diyemicem sadece 2 gündür mavi ekran almıyorum. ayrıca hata kodu etd.sys yani elan tech touch pad driverini işaret ediyorki büyük ihtimal touch driveri sorunluydu oda monsterın sitesindeki driverle sorun cozulmus gibi duruyor.
  • tabi benim hata kodum driver_irql_not_less_or_equal(etd.sys) parantez içindeki hangi driverde sorun oldugunu gösteriyor senin hata kodunda parantez içinde ne yazıyor ?
  • driverleri kontrol edeyim hocam bir daha mavi ekran verince detaylı bakarım o kısma
  • mavi ekran veresiye kadar beklemene gerek yok whocrashed programını indir test yap o hata kodunu söyler yada calıstıra msinfo yaz onu calıstır sonra gelen pencerede yazılım ortamı ordanda windows hata bildirimi kısmına gir orda en son ki kayda bak yani orda hatalar verdiği tarihe ve saate göre sıralanıyor bluescreenla ilgili bi yazı varsa orda hata kodunu görürsün eğer blue screen gibi bir kayıt yazmadıysa kesin cözum whocrashed programını indir %100 mavi ekran kodunu sana söyler zaten
  • tşkler hocam :) fazla kurcalamam pcleri öğrettiğiniz metotları deneyecem
  • driverlarını güncelle oda olmuyosa :D gönder garantiye ugraşma :D
  • hahahah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.