Şimdi Ara

mavi ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • overclock felan yaptınız mı? yapmadıysanız ramler de sıkıntı var
  • kardeş anladığıma göre mavi ekran gelmiş,resetlersen sorun düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1802

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

disk de hata var ise oda yapabilir ısılara baktınızmı hiç ? normalmi başka bir hdd ile deneyin

hangi prog. ile bütün sistemin sıcaklıgına bakabılırım

suan kasa sıcaklıgı 29 derece ekran kartı işlemci hdd hepsi ideal seviyede ayrıca bios indirip masaustunden kurdum

oğlum kayıt defterini bozmuşssun soruan gelince format at
    edit:anakart sorunu bi arkadaşta da aynı ekran vardı anakartı değişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 29 Haziran 2013; 16:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

quote:

quote:

quote:

disk de hata var ise oda yapabilir ısılara baktınızmı hiç ? normalmi başka bir hdd ile deneyin

hangi prog. ile bütün sistemin sıcaklıgına bakabılırım

suan kasa sıcaklıgı 29 derece ekran kartı işlemci hdd hepsi ideal seviyede ayrıca bios indirip masaustunden kurdum

oğlum kayıt defterini bozmuşssun soruan gelince format at
    edit:anakart sorunu bi arkadaşta da aynı ekran vardı anakartı değişmiş

Birader hayirdir oglumlu falan konusuyosun eger lafin banaysa yanlis cumle kurdun ona gore yaa duzelt.lafini yada anladigin dilde konusalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Kral

kardeş anladığıma göre mavi ekran gelmiş,resetlersen sorun düzelir

Zaten yeterince kendi reset atiyor ne yaptiysam duzelmedi anakart sorunlu galiba yada ssd de sorun var
  • 8 adet fan olması birşeyi değiştirmez siz ısılara bakmanız gerekli ne kac derecede calışıyor onlar önemli
  • quote:

8 adet fan olması birşeyi değiştirmez siz ısılara bakmanız gerekli ne kac derecede calışıyor onlar önemli

4 slottaki ramleri tek tek denedim overclock yapmadim isilari yukarida yazdim termal macunu daha 3 hafta once yeniledim termal macun surmeden oncede ayniydi temiz sekilde format attim sonuc ayni
  • emre1802 E kullanıcısına yanıt
    anakartta olabilir ram hdd işlemci sağlam ise başka bir sistemde tak dene hepsini başka şekilde bulamazsın. teknik servislerde bu sekilde buluyor hepsinden var takıp deniyor sorunu söylüyor
  • quote:

anakartta olabilir ram hdd işlemci sağlam ise başka bir sistemde tak dene hepsini başka şekilde bulamazsın. teknik servislerde bu sekilde buluyor hepsinden var takıp deniyor sorunu söylüyor

Ekran karti olqmaz dimi cunku fan falan sorunsuz ayrica oyunlari acip oynuyorum tek sorun anakart kaliyor
    bak kardeş bu iş basit birşey değil en olmadık şeyden bile mavi ekran verebilir. ramde arıza oluncada verebilir hdd den arıza yapıncada. anakartta arıza olsa hiç acılmaz yada direk kapanır reset atar mavi ekran vermez. işlemcide olsa aynı sekilde mavi ekran vermez direk kapanır.

1 ram
    2 hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 29 Haziran 2013; 17:57:42 >
  • quote:

bak kardeş bu iş basit birşey değil en olmadık şeyden bile mavi ekran verebilir. ramde arıza oluncada verebilir hdd den arıza yapıncada. anakartta arıza olsa hiç acılmaz yada direk kapanır reset atar mavi ekran vermez. işlemcide olsa aynı sekilde mavi ekran vermez direk kapanır.

1 ram
    2 hdd

Dostum sen belki ki ilgileniyorsun saolasin sorun su tam acikliyim sana pc guc dugmesine bastigiimda hdd gelmiyornpc aciilmiyor 3 4 denemeden sonra aciliyor ama bu seferde mavi ekran verip kapaniyor 2 3 defa yaptiktan sonra duzeliyor kapanma oluyor bazen ilk denemede anakarttaki cekirdek acma tusunu aktif edince sorunsuz aciliyor ama bu seferde acilinca mavi ekran veriyor
    yeni bir hdd bul dene derim denemekden başka caren yok arkadaşından sağ soldan alıp denicen
  • quote:

yeni bir hdd bul dene derim denemekden başka caren yok arkadaşından sağ soldan alıp denicen

Pc calisir durumda donup kaliyor reset atmak zorunda kaliyorum hdd mi sorunlu
  • Sorun ssd de cikti diger sata hdd e kurulum yaptim duzeldi ssd servise mi vermem lazim yoksa kullanici hatasi mi mavi ekran gelmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hayır ssd de hata var garantiye verin. mavi ekran veriyor diye
  • merhabalar!ben yeni üyeyim:) forum gayet güzel,o yüzden sorunumu çözebilirim sanırım sizlerin yardımıyla!!
    yaklaşık dokuz aydır pc yi aldım (sony)ancak bu son 3 aydır sorun çıkıyorr...öncelikle ekran birden "operating system not found" ibaresi çıktı pc yi resetleyince üst üste bikaç defa,pc normal çalışmaya devam etti..ve sonraları bu sorunun yanısıra mavi ekran da çıktı...bunun üzerine format atıldı ve format atıldıktan sonra iki kez operatin systm not found ve 1 kez de mavi ekran sorunu belirdi...şimdiyse pc gayet normal çalışıyor(bir aydır)...şimdi napmalıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunardem

merhabalar!ben yeni üyeyim:) forum gayet güzel,o yüzden sorunumu çözebilirim sanırım sizlerin yardımıyla!!
    yaklaşık dokuz aydır pc yi aldım (sony)ancak bu son 3 aydır sorun çıkıyorr...öncelikle ekran birden "operating system not found" ibaresi çıktı pc yi resetleyince üst üste bikaç defa,pc normal çalışmaya devam etti..ve sonraları bu sorunun yanısıra mavi ekran da çıktı...bunun üzerine format atıldı ve format atıldıktan sonra iki kez operatin systm not found ve 1 kez de mavi ekran sorunu belirdi...şimdiyse pc gayet normal çalışıyor(bir aydır)...şimdi napmalıyım...

yeni konu acin arkadasim bu konu kapandi gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.