Şimdi Ara

Mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle sorunum geçen haftadan beri var ne yapsam cozemedim şimdi arkadaşlar sorunum soyle bilgisayarı açıyorum Windows başlatılıyor derken mavi ekran geliyor ve pc yeniden başlıyor bu arada Windows 7 Vista bilgisayarim denemediğim şey kalmadı sizin de fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.
    Mavi ekran hatasi:stop 0x0000007b (0x80786b58,0xC0000034,0x0000000,0x00000000
    Bu şekilde hata

Denediğim çözümler sunlar;
    Sata modeyi ide yapmak (ayrıca eskiden böyle yaptigimda cozulurdu sorun artik cozulmuyor

Baslangic onarma yerinden başlangıç onarma sistem geri yükleme gibi şeyleri denedim olmadı

F8 ile güvenli modda başlatıp format atacaktim guvenli modda başlatmayı denedigimdede mavi ekran verdi. (Elimde format cdsi yok bu arada

Pc marka:packardbell easynote
    Çözüm önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• git bi usb bellek al kendine 16 gb yeter,sonra eş doşt bilgisayarından windows indirip usb ye at,ordan format atarsın
    google a usb bellekten format atma yaz resimli anlatımı var ona baka baka yaparsın
  • Önerin için sağol da bunun Lada uğraşmak dogrusu hiç istemiyom şöyle bir gelişme oldu pcyi f8 ile güvenli modda baslattigimda Windows dosyaları yüklüyor diyor cı.dll ye kadar dosyalar yükleniyor sonra biraz durup mavi ekran veriyor driverler yüklenmiyor yani cı.dll den sonra cı.dll den sonra driverlarin yüklendiğini nasi biliyosun derseniz bilgisayarı başlangıç onarma olarak başlattigimda yine Windows dosyaları yüklüyor diyor ve bu sefer cı.dll den sonra bir sürü driver yükleniyor ama güvenli modda baslatcakken neden cı.dll ye kadar yüklüyor

• Bu şekilde
     Mavi ekran hatası

• quote:

Orijinalden alıntı: Eraycoooran

Bu şekilde
     Mavi ekran hatası

Sistemin çökmüş anlaşılan bir format atmanı öneririm. Format attıktan sonra hard diski tara eğer BAD SECTOR VARSA SAKIN BİLGİ DEPOLAMA
  • Teşekkürler hocam format atmayı bende istiyorum da elimde herhangi bir cd yok cdsiz bu işlemi nasi halledebilrim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.