Fotoğraftaki hatayı alıyorum. Film seyrederken de masaüstünde boş boş dururken bile hata veriyor. Nedir bu hata ? Yazılımsal mı donanımsal mı?
hocam böyle mavi ekran görmedim ben sen hangi windows u kullanıyorsun hata aldığında tam ekran görüntü çekersen sevinirim genelde mavi ekran hatalarında 0x0000007b gibi bir hata kodu verir o kodu kaydet google amcaya sor seni microsoftun sitesine yönlendirir ordan detaylı şekilde bak hataya bu başka birşeyin hatası gibi geldi bana yüklenmiş bir programla alakalı olabilir ne yalan söyleyeyim ilk kez görüyorum
O kısmı almadım, google da arattım bulamadım. Belki burdan çıkarsa diye bu kısmını koymuştum. Bir dahaki sefere o kısma bakayım, hata raporunu kapatmıştım.
Bildiğimiz windows 7 :)
bende 7 kullanıyorum da mavi ekran böyle değil bu başka bişi
benim bildiğim mavi ekran hatası bu altda stop yazan yerin yanında kod var ordan bakarsın ne olduğuna
Ordan alamadım görüntüyü. Bilgisayar açıldıktan sonra hata raporunu görüntüle tarzı bir şey çıkıyor. Screenshotı o yerden aldım. Bir dahaki sefere orayı yazmaya çalışayım o zaman.
tmm şimdi anladım kilitlendiği için ordaki görüntüyü alamazsın zaten sadece kodu yazsan yeter
bugun pc 9 defa kapandı deliriyorum evin içinde.. bende de bu sekil bi mavi ekran cıkıo bi yüzde baslıo disk ile ilgili sonra kendine reset atıo.. 9 defanın 2sinde mavi ekran aldım diğerlerinde ya ekran dondu yada karardı.. arkadaslar acil yardım bekliyorum kafayı yicem.. arkadas gibi bnde not aldım bende de boyle yazıyor..
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: BlueScreen OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler: BCCode: 50 BCP1: FFFFF80047081620 BCP2: 0000000000000000 BCP3: FFFFF80002EF1A4F BCP4: 0000000000000005 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar: C:\Windows\Minidump\073011-21964-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-56113-0.sysdata.xml
senin windows çökmüş onarma seçeneğini kullanabilrisin ne kadar sağlıklı olur bilemem
haciabi deme oyle korkutma beni =) gayet güzel calısıo ama bi noktada kapatıo kendini.. oyuna girince filan mesela.. ban 1 saattir duzgun calısıo simdi=) yapma etme eyleme cokmus deme sırf format atmaya üşendiğim icin yeni pc alan bir insanım ben.. ram im filan bozulsun ama windowsum cokmeksin =)
quote:
Orijinalden alıntı: harunulu55
haciabi deme oyle korkutma beni =) gayet güzel calısıo ama bi noktada kapatıo kendini.. oyuna girince filan mesela.. ban 1 saattir duzgun calısıo simdi=) yapma etme eyleme cokmus deme sırf format atmaya üşendiğim icin yeni pc alan bir insanım ben.. ram im filan bozulsun ama windowsum cokmeksin =)
:) Çok güldüm yorumuna.
FOXXTR daha mavi ekran hatası vermedi. 2 3 günde 1 kere falan veriyor. Tekrar verdiğinde yazarım artık.
yapacak bişi yok :D win cd sini tak onar de düzelir inş :D
muhtelemen senin az kullandığın birşeyde sorun vardır o koda göre bakarsın microsoftun siteden bak biraz karışık yazıyorda 3 aşşağı 5 yukarı ne olduğunu anlarsın