arkada$lar bilgisayari alali 1 ay oluyo cok nadiren böyle bilgisayar birden mavi ekrana atiyo bu hayatı tekrar görürseniz donanımı yazılımı tekrar kurun , güncelleştirmeleri yapin falan filan yazıyo napmam lazım ? virüs filan yok pc de pc her açıldığında sistem ciddi sorundan kurtarıldı filan yazıyo... pc yi kapatırkende A diskinin icinde bisey olmadigini filan kontrol edin Sürücü hazir deil dio ama floppy bile yok napicam bilmiyorum format mi atmam lazim napiyim ? PC özellikleri : amd 3800 x 2 dual spartek 7800 GTX nVIDIA nForce 5700 anakart 1gb kingston ram 320gb hgg
ramdendır
Mavi ekran sorunu Ram den olabilir fakat Bilgisayarına service pack 2 yi yükleyip bilgisayarını güncelle eskiden bendede donanım hataları sendeki gibi yazılar çıkardı fakat güncellediğimden beri böyle hatalar hiç görmedim.
güncelledim sanirsam 1 kere ya otomatik güncellemeden yapmicam mi ?
kurdugun programlarda donanımsal cakısma varsa da yapabılır
ne gibi programlarda
quote:
Orjinalden alıntı: Leth4l
ne gibi programlarda
mesela ben a surucusu olayıı nod32 den kaynaklanıyodu bilmiyorum sende nod varmı..
quote:
Orjinalden alıntı: atescotes
Mavi ekran sorunu Ram den olabilir fakat Bilgisayarına service pack 2 yi yükleyip bilgisayarını güncelle eskiden bendede donanım hataları sendeki gibi yazılar çıkardı fakat güncellediğimden beri böyle hatalar hiç görmedim.
Teşekkür ederim Hocam. Aydınlattın beni.
bende de hala mavi ekran sorunu var ve bir türlü çözemedim çok sinir bozucu yakında format atcam pc'ye
bencede önce bir format at bakalım ne olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme